Neviete mi prosim poradit objednavala som z aliexpres dvoje saty a dnes mi prisiel z posty list zasielka bola predlozena na colne konanie . Mam im zadat skladove cislo zasielky ,potom doklad potvrdzujuci hodnotu tovaru a to sa chcem prave spytat myslite ze bude stacit stiahnute z george ale zas pisu tu ze to ma obsahovat meno prijemcu,popis tovaru,mnozstvo,hodnotu tovatu,vysku postovneho a ja na tom george mam len meno prijemcu a inak nic ine tak neviete mi poradir kde to mam zohnat? Dakujem
Ja mám tiež georga.
staci ked posles doklad o zaplateni a objednavku
Máš to v "account" - "To by reviewed".
Potvrdenie o platbe ( z bankingu) a potvrdenie objednávky poslať emailom ( Aliexpress má, je tam aj popis Aj ceny). Do textu napíš o aký tovar ide bc ( šaty) na osobnú spotrebu. Niekedy aj splnomocnenie a vyhlásenie nejaké sa podpisuje, ale to ti už odpisu ak im bude treba.
@simca06022011 a mozem sa este spytat co ked dane podklady poslem oni mi ako odpisu ze ok alebo co sa stane lepsie povedane co mam cakat?
Poslu ti to normalne na postu, tam zaplatis clo a manipulacny poplatok.
@090255 odpisu a potom príde zásielka s dobierkou
Ja som tak mala. Poslala som im screenshote o platbe a tiež screenshote o kúpe z ali. A stačilo im to.