Ahojte neviete náhodou koľko pýta Hyundai aktuálne poplatok za spracovanie zmluvy ak kupujete na pätiny????
@zuzanka.zuzu určite ale tam sa dostaneme až koncom budúceho týždňa..a potrebujem to vedieť čím skôr..
@karinka223 logika : neviem odpoveď ale zbytočne reagujem aby som vytočila toho kto dal príspevok?.. potrebujem to súrne dnes vedieť..čo je na Tom nepochopiteľné?..
@karinka223 ale pre boha môže sa tu nájsť niekto kto v mesiaci júl kupoval to auto nie ? A tá osoba môže vedieť aktuálne cenu tým pádom a napisat sem.. načo píšete zbytočne keď neviete odpoveď ?..vytočiť ??..
Naco vy davate debilnu otazku? ??
Modry konik je poradne pre zeny a tak podobne.
Otvorte si www stranku predajcu a zavolajte v pondelok kde dostanete 100% odpoved.
@karinka223 a aká je logika reagovať na niečo na čo neviem odpoveď ?..alebo nemám s tým skúsenosť??..to je aká logika ?..
@amy2807 telefón, email
Už som dostala do správy konečne relevantnu odpoveď ktorú som potrebovala v znení " dobrý deň kupovala som auto začiatkom júla bol to hyundai tuscon na pätiny a poplatok nás stál toľko a toľko" takže ďakujem presne toto som potrebovala.🙏.nič viac..
@amy2807 v predajni by to nevedeli?