Polícia ma vyhodila z vlaku

savoya
4. feb 2022

Uz sa aj Vam stalo,ze Vas ako napriklad mna vyhodila policia z vlaku,koli tomu ,ze ste nemali covid pas alebo cerstvy antigenovy test?No mne sa to stalo v Nemecku.Musela som vystupit z vlaku vdaka policajtke ,ktora mi povedala ,ze musim vystupit v najblizsej zastavke.Napriek tomu ,ze som mala listok riadne zaplateny.Nezda sa Vam to krute voci nezaockovanym ludom?Mne ano.Aby som koli tomu hladala stan na testovanie a kupila si znova listok,tak to je fakt sila!

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalala
4. feb 2022

@savoya nie nezda sa mi to krute. Ak su dane pravidla a ty si ich vedome porusila a do vlaku si nastupila, tak je uplne v poriadku ze ta policajtka vyzvala, aby si vystupila.

vilma7
4. feb 2022

Kruté, nekruté, ak sa do vlaku môže nastúpiť len s testom, tak si si ho mala dať spraviť.

Žiaľ, momentálne sú zdravé osoby poriadne v nevýhode.
Vo Švajčiarsku to podmienkou nie je, test vo vlaku.

natassa2
4. feb 2022

Ja to proste jedno z opatreni, takze by sa malo dodrziavat. Manzel pracuje v nemecku a vravel, ze oni to tam majú prisnejsie ako my u nas. Nenarobis s tym nic

savoya
autor
4. feb 2022

Uz mam dost tej buzeracie koli kovidu.Priatel ma musel vyzdvihnut a cestovat este 60 km do mesta kde ma vyhodili.Som mrzla na lavicke vonku,vestibula bola obsadena ludmi.Kde maju pravo sa takto chovat k neockovanym zdravym ludom?Kto im dava tu moc?Predstavila som si ,ze keby ze nemam peniaze na dalsi vlak a priatela ,ktoreho tam poznam ,tak by to so mnou dopadlo nedobre.

anjelicek26
4. feb 2022

To, ze si nastvata chapem, ale pravidla su take v Nemecku od konca novembra a ziadna novinka. Testovacie centrum je doslova na kazdom rohu, vysledok do desat minut a zadarmo pre kazdeho... mala si si dat spravit test. Ja som ockovana a kvoli 2g+ bola minuly tyzden na teste 5x, aby som mohla s detmi k lekarovi ci na trening, takze tak...

hennyinnsbruck
4. feb 2022

Neni to krute take su pravidla a hotovo 🤷🏼‍♀️

natalala
4. feb 2022

@savoya aaale nebud melodramaticka 🤦🏼‍♀️ Ano jasne umrzla by si tam ako dievcatko so zapalkami. Akoze ok nechces sa dat ockovat tvoj vyber, ale preco je problem sa dat zadarmo otestovat?!

oktoberka
4. feb 2022

@savoya a ty si nevedela,že máš mať test?

marca12
4. feb 2022

@savoya a ty nepoznas ich pravidla? Ked lezies do vlaku a porusujes pravidla,tak si mohla ocakavat takyto dopad.

savoya
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denysa2021
4. feb 2022

@savoya ježíšmarjá už zase začínají Němci .jak za Hitlera fakt.Taky nejsu očkovaná ale nemám nic proti očkování.to je každého věc ale toto je velanze vás vyhodili z vlaku

janai1
4. feb 2022

@savoya vyjadrovanie 3. cenová, čítať nevie, háda sa s policajtami.... No robíš riadnu vizitku

savoya
autor
4. feb 2022

Ano robim,ale skakat si po hlave nenecham,nech si uvedomuju ,ze ludia uz toho maju plne zuby!Toho debilneho covidu.

anjelicek26
4. feb 2022

@denysa2021 to je fakt skvele prirovnanie. Kazdy nech si zije v krajine, akej chce, ide volit a bude mat pravidla, ake mu vyhovuju. Ja zijem v nemecku 16 rokov a pravidla mi nevadia, ano niektore ma stvu a niektore mi prijdu prilis, ale vsetko je poriadne odkomunikovane, vysvetlene a hlavne zjednodusene pre ludi... Ako vazne sla do vlaku s prepadnutym testom, bola tam bez ruska teraz, ked je tu 250000 nakazenych kazdy bozi den, fakt sa cudujes, ze jej niekto nieco na to povedal? Ked ostatni vo vlaku to "zvladli" tak mala aj ona...
@savoya odporucam si kupit auto, tam ta nikto kontrolovat nebude. Pokial cestujes s viacerymi ludmi, tak si musis momentalne mimo listka spravit aj test a nasadit respirator. Nic medzi tym neexistuje.

savoya
autor
4. feb 2022

Rusko som mala,ale ked som zaspala vo vlaku trochu som si ho stiahla z nosa.Ja som nevedela,ze naozaj vyhadzuju v NE z vlaku.Ja som myslela ze to len v televizii tak nafukuju a klamu ludi.

oktoberka
4. feb 2022

@savoya no veď kto ho nemá dosť?
A teraz čo chces komu dokázať?
Vieš,že si test mala mať,mala si ho starý a aj tak si riskovala,lebo...lebo čo?
Že ty máš covidu dosť a nebudeš sa podriaďovať hlupostiam?

janai1
4. feb 2022

@savoya to nie je Slovensko aby si robili z huby prdel.... Zistila si na vlastnej koži

oktoberka
4. feb 2022

@janai1 ale inak,konečne príspevok,kde je to horšie a prísnejšie ako na Slovensku. Doteraz čítať väčšinou ako všade je všetko ok,len tu nie

savoya
autor
4. feb 2022

Vy neviete ,ako si robi prdel z cestujucich Deutsche Bahn!Stale tam meskaju vlaky,stale su neake poruchy vo vlakoch!Ten vlak ,ktorym som vcera isla dokonca zacal horiet,bol tam starsny smrad,ako ked hori motor,vsetko bolo zamorene.Ja som si myslela ,ze tam umriem aj s ostaztnymi,toto som este nezazila.
A oni tam budu vo vlaku este buzerovat ludi a posielat policiu.

anjelicek26
4. feb 2022

Ako casto s DB cestujes, ked pises o "stale" a zrazu nevies, ze mas mat test?

stanulienkat
4. feb 2022

Podľa mňa len chce rozdúchavať vášne, lebo nikto nemôže byť taký blbý, že si dopredu nezistí podmienky za akých môže cestovať a pohybovať sa.

osky
4. feb 2022

@savoya tvoj slovnik a tvoje spravanie vo vlaku ukazuje,co si zac.
Okrem toho,ze ta vysadili,mali ti dat aj pokutu!
Pretoze ty si uplne vedome porusila az 2 pravidla-1.nemala si platny test/vies o tom,ze aj ked vcerajsi bol negativny,dnesny uz moze byt pozitivny????!!!!
A ty si mala 2 dni stary.../
2.co je vrchol,nemala si anilen rusko!!! V Rakusku by si len koli tomu nemilosrdne dostala pokutu 40 eur!
Ako si to predstavujes,ist si len tak bez ruska v dobe,kde sa moze od teba nainfikovat xy ludi???!!!!
Jasne,vsak ty si zdrava.....

Nemam nic proti tym,co sa neockuju.ich vec.
Ale nemam sucit s tymi,ktori porusuju nariadenia,zakony,pravidla...
Akekolvek.
Keby si kazdy robil co chce,to by sme dopadli.
Covid je nakazlivy,ci tomu veris a ci nie.
Koli takymto arogantnym sebeckym ludom sa tie pravidla stale pritvrdzuju aj pre nas,co ich dodrziavame.
Idesxdo obchodu,do kostola,do restiky,na wellnes ..vsade chcu aspon 2G...
Ale tebe,urodzenej budu robit vo vlaku vynimku...

Pouc sa z danej situacie a spravaj sa ako dospela!
Tym sa mysli-ZODPOVEDNE!!!
A nie,ani predavacka kavy a ani policajtka NEBOLA pi..a-ako ty tvrdis.
Robia si len svoju pracu!

savoya
autor
4. feb 2022

Ja som si ho nestihla v ten dany den urobit,lebo listok som mala zakupeny na 8 hodinu rano mi isiel vlak,a testovacie stany su otvorene az od 9 hod. rano v Nemecku.

sapetka
4. feb 2022

Nezda sa mi ze by to tu bolo nejak prisne🙂ale je oravda ze my nezijeme v bayerne kde je vsetko na prd🙈nepotrebujeme ziadne testy ku doktorom ani do skolky. A autorka co sa divis. Pravidlo je 2G+ ak to nedodrziavas alebo sa ti nepaci mozes ist pesi alebo ta moze odniest priatel🙂

anjelicek26
4. feb 2022

@savoya test si stacilo spravit vcera, bol by este platny, ved v appke ti idu presne hodiny platnosti po testovani. Nie je to o tom, kedy otvaraju stany (niektore o siedmej, osmej a do 22hej vecer, ano sme na dedine a aj tak su tu takto otvorene).

savoya
autor
4. feb 2022

Ano ale nosenie rúšok je ze akceptujes v krajine vyhlášky,nie je to ziadny zakon.

misenka3
4. feb 2022

Mne sa paci,že sa tam pravidlá dodržiavajú. Nie ako u nás. Všetci v interiéroch ruska pod nosom,lebo sa im zle dýcha. Moj manzel 2x očkovaný, pracuje v Nemecku a nepustili ich do práce bez toho ,aby im každý deň neurobili antigen. Proste tieto silacke slovné útoky a tieto nezmyselné nadavanie na nastavene pravidla mne vždy ukazu s kým sa bavím. Véd keď sa ti nepáči, vráť sa na Slovensko,tu ma každý všetko na háku. A ak tu náhodou niekto niečo dodržuje dostane urazanie,nadávky a vysmech

veronikaszabova
4. feb 2022

@savoya akoze rozculujes sa, ze ta vyhodili z vlaku, pritom si si vedoma toho, ze si test proste nemala... To myslis vazne akoze? 😂😂😂🤦🤦🤦
A ten slovnik. Omg 🤦

osky
4. feb 2022

@savoya tak si si ho mala spravit den predtym-logicky...