Pokuta za parkovanie

anija2525
27. jún 2024

Dobrý deň, potrebujem poradiť, z nie dobrých dôvodov som sa musela sťahovať. Problém je v tom, že tu nie je kde parkovať a tak sa stalo, že som zaparkovala čiastočne na chodníku po ktorom nikto nechodí... A samozrejme pri mojom "šťastí" mi prišla pokuta a v rozhodnutí je uvedená iná ulica ako autíčko stálo.. Rada by som to napadla, viete radu? Ďakujem A.

beata_k
27. jún 2024

@anija2525 To bude len procesna chyba. S tym velmi neuspejes.

lulu0123
27. jún 2024

Parkovala si na chodníku kde nie je parkovanie dovolené? Čím skôr zaplať. Aj keď sa budeš brániť, neuspejes a v konečnom dôsledku budeš platiť viac.

dadka1997
27. jún 2024

@anija2525 parkovala si tam, kde sa nesmie parkovať, dostala si pokutu , nemaj hrdosť a zaplať druhý krát sa naučíš, že na chodníku sa neparkuje

monro
27. jún 2024

Tu by som do odporu nesla a zaplatila by som, co najskor.

nicoletta98
27. jún 2024

Už po novom , tuším od jesene , je zákaz parkovania na chodníkoch.. čiže to je jedno, na ktorej ulici si stala

maranco
27. jún 2024

@anija2525 iste budú mať fotku tvojho parkovania, nepriložili ju? a v ulici sa len zmýlili.
Na chodníku môžeš parkovať iba tam kde je to dovolené dopravnou značkou.
Niektoré mestá tolerujú parkovanie na chodníku kým neoznačia značkami kde sa môže a nespoplatnia celkovo parkovanie na sídliskách.

pribinak
27. jún 2024

Čo chceš akože napadnúť? To je jedno na akej ulici to bolo. Pointa je, že si stala na chodníku.

Ja by som to rýchlo zaplatila, lebo pri robeni problémov zaplatíš estw viac

maca1984
27. jún 2024

Parkovala si na chodníku ? Parkovala.
A je úplne jedno na akej ulici a či ten chodník využije jeden človek za pol roka. Pri tomto platí "zaplať a šúchaj nohami".

andrejka1974
27. jún 2024

Mne takto dali pokutu ale vtedy som mala v aute dieťa ktoré je autistka mám za oknom aj parkovaciu kartičku ktorú si nevšimli a tak mi uznali odvolanie som nemusela zaplatiť sú to výnimočne prípady ale teraz bežne pokutujú za státie na chodníku treba si dávať pozor