Ahoj mamky. Chcem sa opýtať na skúsenosti s poisťovňou Union. Chcela by som v nej poistiť bábo keď sa narodí. Budem vďačná aj za tie negatívne, nech si to porovnám s VšZP. Ďakujem
@annamivo ja mám iba dobré skúsenosti. Preplácali mi mlieko na predpis pre syna, lieky, ošetrenie u zubára som odfotila a poslala cez online pobočku a za pár dní vrátili na účet. Keď som potrebovala urgentne urobiť magnetickú rezonanciu vďaka unionu ma objednali o dva dni. Vtedy mi sestrička povedala, že keby som bola vo všeobecnej tak čakám minimálne tri mesiace
Ahoj, zisti si,či pediater, ku ktorému chceš dieťatko prihlásiť má s Union zmluvu. Lebo napr.naša pediatrička nemá a tak sú u nej poistenci Unionu samoplatcovia.
@kikulienkadd vidíš, ďakujem za radu ☝️
@annamivo 😉 prosím!
@annamivo Nech sa ti páči, posielam ti zoznam kde si ich môžeš vyhľadať 🙂 https://portal.unionzp.sk/onlinepobocka/pub/zoz...
tak ako treba si hlavne zistiť či lekári v tvojom okolí sú zazmluvnení s unionkou. ak hej, tak by som sa rozhodla pre ňu. Hlavne kvôli čakacím dobám a čo som počula tak pekne a bez prieťahov niektoré veci preplácajú
@annamivo Všetky poisťovne su o tom istom kym ich nepotrebujes. Ak uz ano tak uz len záleží ci lekar u ktoreho si osetrena ma zmluvu s danou poistovnou.😉 To je cela "veda"....