Kocky pomoooc. Ja uz som z toho jelen. Od 13.2.2008 som v kuse zamestnana (13.2.2008-4.3.2011 jedna firma a od 5.3.2011 az do sucasnosti druha firma). Na MD som nastupovala 1.7.2013. Na rodicovsku 1.2.2014. 13.8.2016 mi konci RD. Kedze moje miesto bolo zrusene k 13.8.2016 rozviazem pracovny pomer Dohodou.
Moja otazka znie, budem mat narok na podporu v nezamestnanosti? A ak ano, z ktorych vymeriavacich zakladov mi bude pocitana? Rok 2011 alebo 2012?
Ja uz som taka domotana, ze az... Dakujem za kazdu odpoved ☺️😊
Baby staci mi cerpat aj ten jeden den co mi ostal? Ak ano, z coho sa mi bude pocitat davka? Z akych VZ? Uz to studujem cely vikend a som z toho viac jelen ako na zaciatku 😂😂🙈🙈🙈
Ja som si podporu vyberala po skončení MD(firma počas moje MD padla do konkurzu a vypočítavali mi to z roku 2012. Malý sa narodil rok 2013 február.
No ja som tomu porozumela tak, ze pokial by som ukoncila pracovny pomer bez toho, aby som so co i len jeden den pracovala,resp.cerpala dovolenku, tak by sa mi to pocitalo z roku 2012.
Ale ak by som vycerpala ten jeden den dovolenky, uz by sa mi to pocitalo z ineho roku a bolo by tam zaratane aj to odstupne, ale neviem z coho by to v takomto pripade pocitali 😂
ak mas nevycerpanu dovo,dohodni si 2 dni cerpanie dovolenky a zbytok nech ti preplatia. A budes mat max.podporu