Ahojte, aká by vyšla cca vysoká podpora pre manžela, ak bol zamestnaný na dobu neurčitú, išiel na materskú, potom na PN, a ked nastúpil do práce, tak mu na druhý deň dali výpoveď na základe dohody oboch strán s 3mesacnym odchodnym.? Ďakujem pekne.
@martul neviem zienky vobec v tomto chodiť, ale ako vidim som sa opytala hlúposť. Mal plat okolo 1400e v hrubom. Usudzovala som od toho, ze ako som tu citala, ze ked konci rodicak babam a chcú max podporu sa zamestnaju iba na jeden deň a tak nejak by im vyšla max podpora. Mozno miesam hrusky s jablkami, každopádne mi prepáčte.
Ženy uvedomujete si že ste niekedy vážne úplne zbytocne útočné v diskusiách..
Najfundovanejsiu odpoved dostanete na SP pretoze kazdy pripad je iny.Zavolajte tam zajtra, ja mam dobre skusenosti s ich infolinkou.
@lulinka99
Nárok na podporu mať bude, počíta sa aj obdobie PN, ak trvá PP. Jednoducho povedané, podpora sa mu bude počítať zo zdaniteľného príjmu, ktorý mal v období dvoch rokov pred žiadosťou o davku, prepočítaný na deň. Ak má v tomto období veľa dní poistenia, tak preplatená dovolenka a iné bonusy základ pre výpočet zvýšia o menej až málo.
pozriem do veštiacej guľe...