Ahojte, mám otázku. Dávam výpoveď a bude mi plynúť výpovedná doba. Je možné podpísať aj počas tejto doby zmluvu do novej práce do ktorej nastúpim po vypršaní výpovednej doby alebo s podpisom treba počkať až kým mi oficiálne skončí výpovedna doba?
Mozes podpisat zmluvu, ktora zacina po dni ukoncnia predchadzajuceho PP
@karinka223 ďakujem pekne za odpoveď to je len na polovičný úväzok kam idem tak popritom ešte nejaku brigádu možno ak to zamestnávateľ dovolí teda.. budúci
@karinka223 no áno myslím prácu na dohodu už niesom študentka čiže to popri zamestnaní
@karinka223 fúha no už som z toho zmätená 😅 skrátka niečo ako napríklad Tesco alebo upratovanie by som chcela len si privyrobiť popri zamestnaní🙂 a neviete náhodou prosím že aký je maximálny povolený počet odrobenych hodín?
@karinka223 ďakujem za vysvetlenie a ročné to ma tiež nejaký limit?
@karinka223 ďakujem no ja som z toho mimo lebo asi 2 roky dozadu som popri práci na dohodu o vykonaní práce a tam som nemala také obmedzenia časové
A tam už je písané že ročne Max 350 hodín. To by ma zaujímalo, či aj takéto dohody môžem mať aj 2 a poprípade či tých 350 hodín ročne platí len pre jednu dohodu alebo dokopy
@karinka223 fúha no každopádne vďaka za informácie🙂
@karinka223 ďakujem pekne ide o to že sa chystám študovať a idem na skrátený úväzok do jednej práce ale ešte zo dve stovky navyše mesačne by sa mi zišli. A vôbec netuším ako si pokombinovat tie brigády a y to bolo možné
Pokiaľ sa nová zmluva neprelina s výpovednou lehotou, tak môžeš.