Podať opravné daňové priznanie?

mama321
26. mar 2020

Ahojte baby, prosím vás, dnes som robila známemu daňové priznanie elektronicky, no po odoslaní dokumentov som zistila, že on motak mi uviedol ine sk nace ako relne na zivnostneskom liste má. Má tam dokoncovacie stavebne prace pri realizacii exterierov a interierov, no uviedla som 43390 ostatné stavebné kompletizacne a dokoncovacie prace , ked som to hladala v podstate som sk nace s exterierom a interierom ani nenasla... neviem, ci som slepa alebo co.... teraz neviem ci teda kvoli tomu podavat opravne....vdaka za rady

brezza
26. mar 2020

@mama321 nepodavaj. To je len statisticky udaj

mama321
autor
26. mar 2020

@brezza dik a radu tiež ma to napadlo....ak by som.predsa len podala opravné tak sa v ňom vlastne nič nemeni že? Len zakrtnem že ide o opravné dp? Ostatné veci ako kolónky vyplnenia sa nemenia oproti riadnemu?...

ika5521
26. mar 2020

Ja tiež dávam manželovi sk nace ako vy a robí v stavebníctve. Pokiaľ viem kvôli tomu netreba dávať opravné daňové priznanie. Ja co uctujem jednu firmu každý rok dávam iné sk nace nakoľko sa venuje rôznym činnostiam a každý rok ma z inej činnosti príjmy.

mama321
autor
26. mar 2020

@ika5521 vďaka za radu 🙏

kvetinka1982
31. mar 2020

@mama321 prosím vás chcem sa opýtať daňové priznanie sa predlžuje alebo sa musí odniesť do dnes ? Ďakujem