Ahojte, neviem či tu už bola takáto téma, ale nemám čas hladať to tu. Chcela by som sa spýtať či niekto viete ako je to s podaním daňového priznania za rok 2018 ak som bola do konca septembra zamestnana a od oktobra som už len PN. Viete mi poradiť kde si ho mám dať spraviť ?
@bubbinaa áno už som to vygooglila, ale mám ešte jeden problém. Mala som dvoch zamestnávatelov. a od toho prvého potrebujem Potvrdenie o zdaniteľných príjmoch, lenže to ja nemám, mám len nejake potvrdenie o zamestnaní, kde su napísane len dni kolko som u nich odpracovala, ale vobec tam není kolko som zarobila a kolko bolo zdanene.
@niika9 zamestnavatel je povinny vystavit Ti potvrdenie o prijmoch. Potvrdenie o zamestnani je ine.pokial viem tak ak si mala len prijmy zo zavislej cinnosti tak o rocne zuctovanie mozes poziadat svojho posledneho zamestnavatela aj ked uz unho nepracujes. Podmienka je ale aby si mu predlozila vsetky potvrdenia o prijme za rok 2018.
No ak ti ho robili pred tým v práci tak aj teraz by ti ho mali spraviť ale treba o to požiadať čo najskôr