Po 8. rokoch chcem zaplatiť pokutu, ktorú mám od revízora. Aký je postup?

17. feb 2022

Zdravím, vie mi niekto povedať aký je prosím postup ak chcem zaplatiť pokutu za revízora po 8r? Prosím nesúdiť, chcem vedieť ako postupovať bez toho aby mi zablokoval exekútor účet

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinenka886
17. feb 2022

A po tolkych rokoch to uz nie je nejake neplatne alebo neviem ako sa to hovori, zamlcane?

petamich
17. feb 2022

@martinenka886 pokuty a dlhy nezvyknu len ta zmiznut, lebo sme ich ignorovali 🤷‍♀️ vo vacsine pripadov naopak, dopravny podnik vedie dlh alebo mohol pohladavku odpredat externej firme alebo ju ma v sprave nejaky exekutor

1sally12
17. feb 2022

Po toľkých rokoch to ešte nie je na súde?🤔

3009
17. feb 2022

Informuj sa na dopravnom podniku. To je už postúpené nejakej exekútorskej firme, takže potom kontaktovať tú exekút. firmu. Ale počítaj s tým, že to nebude len výška pokuty.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1sally12
17. feb 2022

@zoro9836 je mi to jasné, ale napr. 90% podaní na súde k nám chodia nie od dopravného podniku ale od inkasárne a kľudne je tá pohľadávka aj z min.roka, preto sa čudujem že 8 rokov sa nič nedeje.

mamina1419
17. feb 2022

Skús sa informovať či už to nie je premlčané. Aj ak to ma dostať exekútor najskôr by tam mal ísť platobný rozkaz cez súd ak sa nemýlim. Kamarátka kedysi u jedného pracovala počas právnickej stáží.