PN - výplatný termín

katches69
26. apr 2022

Caute dievcata, objasnite mi niekto pojem vyplatny termin?
Som pn volala som na soc poistovnu stym ze kedy mi pride nemocenska davka ci do konca mesiaca (neskoro som odovzdala listok na peniaze). A pani povedala ze zajtra je vyplatny termin. Co znam ze zajtra posielaju a v priebehu tohto tyzdna mi to pride?

katulik0516
26. apr 2022

@katches69 ja dúfam ze už zajtra... Čakám celý mesiac a to som papiere odovzdala 29.3

lilinka88
26. apr 2022

@katches69 zajtra ich budeš mať na účte. Ak máš výplatu šekom na adresu,tak neskôr

janicka2315
26. apr 2022

@katches69 znamena to, ze socialna ma na vyplatenie pn az 90dni!!!! Nie, ze automaticky na drujy mesiac mas peniaze.

bu1bu
26. apr 2022

Este by som doplnila koment nadomnou, povedala ti že zajtra je výplatný termin, nie že zajtra dostaneš peniaze. Možno ich dostaneš, ale môže sa stať že až v májovom termíne ich dostaneš.

katches69
autor
26. apr 2022

@janicka2315 no ved hej oni nemaju na ponahlo, ale zatial mi prisla kazdy mesiac ako mala. Len teraz som odovzdala neskoro listok a pytala som sa ci bude do konca tohto mesiaca vyplatena. Mala by byt, pocitam do konca tyzdna, uvidim ako to bude snad tak 😊

hiro
26. apr 2022

Mne prisla OCR po nejakych 3 mesiacoch. Len mi raz volala teta cez vikend ze im tam lezi listok co nema vyplnene vsetko co ma mat, ze nevie ako to vobec zamestnavatel mohol posunut k nim :D Ja som teda za cely zivot nebol PN ci OCR tak som ten farebny prepisovaci listok nevyplnal a netusil som co tam ma byt 🙂 Vzdy som mal bud dovolenku alebo dni co firma na to dava. Ale bola mila a vybavil som co bolo treba.