Ahojte ,dnes sa mi končí PN,od zajtra nastupujem do práce ,zabudla som sa spýtať dr a teraz mi nedvíha telefón,vychádzky ktoré mám na doobedie aj poobedie ,platia ešte aj dnes ,či už nie ?
samozrejme - keďže dnes stále "platí" PN platia aj pravidlá určené lekárom počas trvania PN.
Vychadzky platia aj dnes,ale keby ta nenasli doma tak ti nezaplatia len tento jeden deň.
Mas ukoncenie PN > 1.10?Prace schopny od 2.10?
@niekto2hy ano
@anajka266 len dnešný deň ,spätne sa to nepočíta? Totižto volali mi z internátu,že dcéra má horúčky a potrebujem ísť pre ňu,nemám koho poslať, ďakujem
Vzdy nevyplatia od dna porusenia terminu do konca PN (max vsak 30dni). A kedze vam to dnesnou nocou konci,tak len dnes by vam nezaplatili
Autorka, pre dcéru nech ide muž. Je to snáď aj jeho dieťa. Už mal sedieť v aute a byť na ceste.
@melanta ja nemám muža
a kedy si bola u lekárky na ukončenie PN, dnes?
@biba_18 áno dnes
kontrola nemôže vedieť kedy si bola u doktorky, nabudúce kľudne choď kam treba pokiaľ to nebude v čase keď doktorka nemá ordinačné hodiny - a kedže nemáš muža, môžeš ísť aj do obchodu cestou - to si zober bloček ... kedy presne končí PN neviem, doteraz ma to nezaujímalo, podľa mňa asi keď končí smena ale to si nie som istá ...
@biba_18 keď by došlo k tomu,že ju kontrola nenájde doma, SP došetruje či bola u lekára, v akom čase tam bola, koľko jej trvá cesta domov. Rovnako keď doloží bloček z obchodu, sledujú koľko trvá cesta domov a či to bol nákup nevyhnutných potravín. Takže to nie je tak,že dnes som mal kontrolu, tak celé dopoludnie môžem behať kade chcem.
PN končí o polnoci daného dňa
Samozrejme, dnes máš PN rovnako ako doterajšie dni. Prečo by to malo byť inak. Dnes si ešte práceneschopná.