Da sa počas PN tehotenstva mat celodenné vychádzky?
diagnoza tehotenstvo neexistuje
a davaju sa styri doiny dve doobeda a dve poobede ale nemusia ti dat ziadne podla diagnozy a lekara
Ked mozes chodit na cely den hore dole, mozes aj chodit do roboty. Ak mas PN v tehotenstve, tak asi nemozes chodit hore dole, lebo je dovod, preco su praceneschopna.
Po novom sa už nedá, sú len 2-3h doobeda a 2-3h poobede, ak si na pn kvoli komplikaciam alebo rizikovemu beru to tak ze aj tak nemas kvoli bezpecnosti behať vela po vonku, keby ti prislo zle a podobne
Ja mám od 7-21
@slavka1988 ahoj a akú máš prosím ta uvedenú diagnózu?mne dr.povedal,že viac ako 2 hod.doobeda a 2 hod.poobede ho vraj systém nepustí a ani že sa tie hodiny nedajú spojiť..chcela som som od 16 do 20 a vraj sa nedá.
Ja mam 2 doobedu a 2 poobede
@slavka1988 neverim
@slavka1988 tak to mozes aj do prace
ked je naozaj dovod na PN nevidim dovod aby ste dostali celodenky. pochopim ze daky cas doobeda a daky cas poobede ci navecer. ale ak celodenky, tak ptoom naozaj nechapem s cim ste doma ked sa mozete cele dni flakat.
@slavka1988 hlúposť, ak je rizikové alebo iný dôvod zdravotný počas tehotenstva nikdy takúto vychádzku nedajú to po prvé a po druhé mala som rok pnku kvoli psychickým problémom, aj psychiatrickým pacientom uznávali celodenne kvoli zlepseniu stavu, mne by to konkrétne pomohlo kedze som mala PP a uzkosti, ale prestali ich uznavat aj v takom pripade len 2-3 doobeda a 2-3 poobede od 7 do 21 ti uz nikto v dnesnej dobe vychadzku pri pn neda, cize prosim aspon tu nikoho nezavádzaj
Moja skúsenosť je od 8 do 11 a potom od 14 do 18 😊
@bublinka1426 no ja takéto dlhé vychadzky naozaj nepotrebujem som skôr doma celé dni akoby som bola vonku ale on tale dáva tehotným
@beasy prosím pán doktor Walenfels PN kľudne si zavolaj a opýtaj sa ale vychadzky dáva tehotným 🙂
@mk1111111111 never kľudne dám číslo a meno môjho gynekológa 🙂
@stranakovazuzana0 neviem akú mám uvedenú diagnózu len som ho poprosila o pn skrz toho že som nevládala a sám mi povedal že tehotným dáva takéto vychadzky 🙂 ja osobne tie vychadzky až tak nevyužívam ja som taký domased momentálne ale nerozumiem prečo mamičky pisu že take vychadzky nie sú a čo som počula nedáva takéto vychadzky len môj gynekolog ale aj veľa iných take zienky ktoré neveríte pisala som aj meno lekára kľudne zodvihnúť rit a opýtajte sa nemám dôvod klamať
@beasy akože sa nedá to si kde počula? Ja som na on druhý mesiac a mám celodenné vychadzky a vôbec nemám problém napisat aj meno gynekológa
@beasy doktor walenfels PB kľudne zavolaj zdvihne sestrička a dá spýtaj aké vychadzky u neho dostávajú tehotné 🙂 ja som si take ani nepýtala mne to bolo jedno
Zienky naozaj závisí od lekára niekto dá tehotnej celodenné vychadzky a obháji si to v poisťovni iný dáva dve a dve hodiny ale pokial viem celodenné vychadzky nie sú až take nezvyčajne ,môj lekar napríklad povie že si kazda tehotná žena zasluzi byt doma a oddychovať a nevidi dôvod prečo by mala byt obmedzovaná ide predsa o zdravie babatka
@taynee môj lekar presne vie čo môže a čo nemôže neni lekar týždeň ani dva 😊🙄ale múdra žienka na modrom konikovi sa určite lepšie vyzná ako samotný lekar 😊
@slavka1988 aha,tak ja mám diagnózu hroziaci potrat,bola som v nemocnici pre krvácanie,ktoré som mala potom opakovane aj doma.Mala som hematóm,takže aj v tom je asi rozdiel.. PN mi vypísali v nemocnici a dr.mi ju predlžuje..som doma od 9t.t.,momentálne som 23t.t. a budem doma až do konca..vôbec som s tým nerátala,chcela som chodiť čo najdlhšie do práce..
@stranakovazuzana0 ja som napríklad len lekárovi povedala že nevladzem pracovať a čo mi napísal naozaj neviem a naozaj toľké vychadzky nepotrebujem nakolko akosi nevladzem aj mi bývalo zle takze som len doma .Len tu pisu ženy že nie neeexistuje nedá sa a to mi robí sestra na poisťovni a ta sama povedala že bývajú aj celodenné vychadzky to naozaj závisí od ochoty lekára a zrejme aj od toho ako to vie vydokladovať a obhájiť .Ja ti len držím palčeky aby si sa dostala do úspešného konca a v rukách držala vytúžene bábätko lebo eraz záleží iba na tom
@slavka1988 ahoj ,poviem Ti skusenost z praxe….ano bolo obdobie ,ze sa daval takyto typ vyhadzok tzv celodennne.postupne to SP zacala upravovat pri urcitych diagnozach. Zrejme ma Tvoj lekar znameho posudkoveho lekara,ze mu to toleruje. Takze nie ,zienky si nevymyslaju,len su kus asi nasrate na tento system
Ja som bola tehotná 14rokov dozadu... len ja som to psychicky zle znášala,úzkosti,tak ja som obmedzené vychádzky nemala,ale nechodila som nikam,max do obchodu,na prechádzku okolo domu.. bola som zo začiatku aj 2tyzdne hospitalizovana,kým som to predychala... cize asi závisí od diagnozy
Moja mamina je onko pacient a má vychádzky od 8:00 do 20:00, ako sú jej úplne zbytočné, ale tak jej napísal doktor.
@slavka1988 počula som to tam že oficialne to maju stanovene aj všetky poisťovne, cize ak to povedia na socialnej poisťovni aj v poisťovni union, dôvera a všzp tak na tom asi nieco bude. Nepočula som to je to moja osobná skúsenosť aj mojej sestri ktora rodila minuly rok, bola na rizikovom tehotenstve má poisťovňu Dôvera a povedali že v žiadnom prípade neschvália žiadnemu lekárovi aby pacienke dal celodenné vychádzky. Z toho dôvodu bola 8 mesiacov zavretá doma s výnimkou 4h denne.
O celodenných neviem. Väčšinou dávajú 2 hodky doobedu a 2 poobede