PN po samovoľnom potrate

xchiaomi
28. nov 2020

Ahojte. Prosim ako u vas prebiehalo liecenie po samovolnom potrate? Som treti tyzden po umelom oplodneni (pozitivny test hcg) ale na pohotovosti mi vcera po silnom krvacani a bolestiach potvrdili ze babatko nebude.
Dnes som zase mala take ukrutne bolesti sprevadzane uz slabym krvacanim ale bolo mi na odpadnutie, nevladala som ani na WC, rozmyslala som nad zachrankou.

Je mozne zostat na PN kym toto skonci? Cestu na autobus do prace a presuny nezvladam.

Dakujem za vas cas.

J

petamich
28. nov 2020

@xchiaomi gynekolog vie dat PNku mne moj dal bez problemov a podla mna aj obvodna lekarka (s/bez odporucenia gynekologa)

mogaa
28. nov 2020

@xchiaomi ak máš bolesti, gynekológ nech ti vypíše PN....na ako dlho to záleží od tvojho zdravotného stavu.....

xchiaomi
autor
28. nov 2020

@petamich dakujem. Neviem ako dlho toto moze trvat. Dost ze ma bolel vklad ale to som este netusila co pride po potrate. Dakujem.

xchiaomi
autor
28. nov 2020

@mogaa dakujem. Bolesti take ze sme o polnovi museli na pohotovost Ruzinov.

petamich
28. nov 2020

@xchiaomi kazdy to ma individualne fyzicky aj psychicky, kazdy lekar to snad vie pochopit, minimalne na obdobie kym ta tieto najhorsie dni prejdu, moj lekar ma uz potom nechcel nechat doma, ze mi to psychicky nepomoze ale je to naozaj individualne

xchiaomi
autor
28. nov 2020

@petamich dakujem. A teba ako dlho bolelo cistenie? Dnes som si dala po 3 hodinovom boji ibalgin a algifen a pomohlo

petamich
28. nov 2020

@xchiaomi ja som mala dva dni horsie a potom uz v pohode akoby len silna a dlha MS, len teda pri druhom raze som na tom skor psychicky bola horsie, fyzicky to po par dnoch bolo vlastne okej, tak snad ti bude lepsie po par dnoch! drzim paste!

sense
28. nov 2020

Ja som bola 2 týždne pn, zamlknuty potrat 9-10tt, dieťa zodpovedalo 7tt., kvôli bolestiam, silnému krvácaniu a práca v pohybe

xchiaomi
autor
28. nov 2020

@sense dakujem a verim ze do 2 tyzdnov vsetko skonci aj u mna. Z tehotenstva nakoniec mam iba behacky po lekaroch a nocne mory ale tie ma aspon tak nebolia ako tie krce.

xchiaomi
autor
28. nov 2020

@petamich moc dakujem za informacie

sense
28. nov 2020

@xchiaomi na psychiku mi návrat do prace pomohol, ja som len povedala kde robím a najprv som dostala pn na týždeň a po kontrole ešte týždeň s tým ze už by to malo byt dobre.... Aj tak bolo to som už ani len nespinila, v podstate by mi kvôli krvácaniu stačilo aj 10 dní...

monkabohdalova
28. nov 2020

@xchiaomi ahoj, ja mám vypísanu normálne PN od gynekologičky zatiaľ na dva týždne