PN-ka, akú adresu uviesť, ak ešte nemáme skolaudované bývanie?

betuska_2306
19. jan 2019

Dievčatá, prosím o radu. Od minulého týždňa som PN a pravdepodobne to bude dlhodobejšie. Problém je v tom, že bývame v novostavbe, ktorá nie je skolaudovaná, to znamená, že nemáme adresu ani popisné číslo domu. Mám problém s tým akú adresu uviesť na miesto pobytu na PN.
Dá sa to nejako vyriešiť na sociálnej poisťovni alebo mi nezostáva nič iné ako uviesť adresu k svokrovcom, na ktorej sa ale zdržiavať nebudem 😔
Ďakujem za radu.

ukulela
19. jan 2019

adresu daj, kde si - ulicu s dodatkom novostavba a pridaj telefon. musia ta zastihnut na adrese, ktoru napises.

betuska_2306
autor
19. jan 2019

@ukulela ďakujem za radu. Môžem dať aj najbližšiu ulici pri dome? Keďže my ešte ,,nie sme,, na žiadnej ulici. Sme ako keby nová zástavba na konci dediny.

ikonica
19. jan 2019

@betuska_2306 daj tam telcislo.. Ked pridu, zavolaju a budes ich navigovat

betuska_2306
autor
19. jan 2019

Ďakujem za rady! 24. Idem na kontrolu a dám si to prepísať! 😊

ikonica
19. jan 2019

@betuska_2306 a uz je to odovzdane do SP? Zamestnavatel to 10 dni drzi u seba, tak mu cinkni, nech ti tam dopise telefon..

betuska_2306
autor
19. jan 2019

@ikonica zajtra bude 10 dní 😔 takže mi v robote na mzdovom nikto nezdvihne

ukulela
19. jan 2019

@betuska_2306 no tak v pondelok volaj na poistovnu, nech vedia ... prip tam cez vychadzky zbehni. ak ta nenajdu na adrese, zastavia ti PNku. bolo by na tebe dokazovat a nemuseli by ti to uznat ....

ikonica
19. jan 2019

@betuska_2306 skus aj tak v pondelok zavolat na mzdove

betuska_2306
autor
19. jan 2019

@ikonica skúsim ďakujem. 😊

ma77
19. jan 2019

Ja mam to iste byvam v neskolaudovanej novostavbe sestrička ked mi vypisuje pn tak nadiktujem trvaly pobyt aky mam v praci uvedeny a miesto kde budem počas pn obec a do zatvorky novostavba a tel čislo😉

betuska_2306
autor
19. jan 2019

@ma77 super. Ďakujem. Spravím to tak. V tom strese, keď má vypísali, tak som si nevedela poradiť. Tak som šupla adresu k svokrovcom. 😏

ma77
19. jan 2019

@betuska_2306 Verim že ti to hned nenapadlo ale budeš vediet aj nabuduce ved nie je prva pn a kolaudacia niečo trva🙂

kathhii
20. jan 2019

Ja som na PN, RD nemáme skolaudovaný, máme susedov vedľa z jednej aj z druhej strany .Máme aj pośtovú schránku na bránićke a dali sme si tam aj pravdepodobné čislo domu. Pošta nám chodí na " neoficálnu adresu úplne v pohode". takže ja som si tam dala našu budúcu adresu a telefónne čislo. Na našej ulici sú ćisla domov úplne divne kadejako, lebo sa veľa domov postavilo v záhrade a už ćisla absolútne nesedia, tak sa dávajú A,B, C, D...