Dievčatá, prosím o radu. Od minulého týždňa som PN a pravdepodobne to bude dlhodobejšie. Problém je v tom, že bývame v novostavbe, ktorá nie je skolaudovaná, to znamená, že nemáme adresu ani popisné číslo domu. Mám problém s tým akú adresu uviesť na miesto pobytu na PN.
Dá sa to nejako vyriešiť na sociálnej poisťovni alebo mi nezostáva nič iné ako uviesť adresu k svokrovcom, na ktorej sa ale zdržiavať nebudem 😔
Ďakujem za radu.
@ukulela ďakujem za radu. Môžem dať aj najbližšiu ulici pri dome? Keďže my ešte ,,nie sme,, na žiadnej ulici. Sme ako keby nová zástavba na konci dediny.
@betuska_2306 daj tam telcislo.. Ked pridu, zavolaju a budes ich navigovat
Ďakujem za rady! 24. Idem na kontrolu a dám si to prepísať! 😊
@betuska_2306 a uz je to odovzdane do SP? Zamestnavatel to 10 dni drzi u seba, tak mu cinkni, nech ti tam dopise telefon..
@ikonica zajtra bude 10 dní 😔 takže mi v robote na mzdovom nikto nezdvihne
@betuska_2306 no tak v pondelok volaj na poistovnu, nech vedia ... prip tam cez vychadzky zbehni. ak ta nenajdu na adrese, zastavia ti PNku. bolo by na tebe dokazovat a nemuseli by ti to uznat ....
@betuska_2306 skus aj tak v pondelok zavolat na mzdove
@ikonica skúsim ďakujem. 😊
Ja mam to iste byvam v neskolaudovanej novostavbe sestrička ked mi vypisuje pn tak nadiktujem trvaly pobyt aky mam v praci uvedeny a miesto kde budem počas pn obec a do zatvorky novostavba a tel čislo😉
@ma77 super. Ďakujem. Spravím to tak. V tom strese, keď má vypísali, tak som si nevedela poradiť. Tak som šupla adresu k svokrovcom. 😏
@betuska_2306 Verim že ti to hned nenapadlo ale budeš vediet aj nabuduce ved nie je prva pn a kolaudacia niečo trva🙂
Ja som na PN, RD nemáme skolaudovaný, máme susedov vedľa z jednej aj z druhej strany .Máme aj pośtovú schránku na bránićke a dali sme si tam aj pravdepodobné čislo domu. Pošta nám chodí na " neoficálnu adresu úplne v pohode". takže ja som si tam dala našu budúcu adresu a telefónne čislo. Na našej ulici sú ćisla domov úplne divne kadejako, lebo sa veľa domov postavilo v záhrade a už ćisla absolútne nesedia, tak sa dávajú A,B, C, D...
adresu daj, kde si - ulicu s dodatkom novostavba a pridaj telefon. musia ta zastihnut na adrese, ktoru napises.