PN - evidencia na úrade prace

21. aug 2024

Ahojte, na piatok mám plánovanú operáciu s cca týždennou PN. Som momentálne cca tretí týždeň na úrade práce. Chcem sa opýtať či musím ísť na PN,či je to v mojom prípade iba kvôli dochádzke na úrad alebo nemusím ísť na PN, keď mám termín na urad práce už dohodnutý,tak si ma nebudú volať ten týždeň po operácii?
Ďakujem za info

macik34
21. aug 2024

Súbeh PN a úrad práce nie je možný. Nahláste, že nemôžete prísť, dajú iný termín

isis234
21. aug 2024

Musíte nahlásiť na úrade práce, že ste PN- začiatok a potom prinesiete ukončenie PN . Ak bude elektronická PN, stačí zavolať odkedy, dokedy budete PN.

luliu
21. aug 2024

Nemusíš ísť na PN, závisí na tebe. Môžeš - nemusíš

autor
21. aug 2024

@luliu
@macik34
@macik34 termín na urad práce mám až v októbri. Operáciu teraz a predpokladaná rekonvalescencia trvá týždeň. Ide mi o to či má môžu napr. vyradiť z evidencie úradu práce,kebyže nepôjdem na PN.

rachel36a
21. aug 2024

S prečo by ta mali vyradit? PN nie je povinná...ak sz nemáš vtedy hlasit, alebo nenas ist na PP kde ta počkal UP, taj nemáš dovkd riesit PN a zbytočne behať na UP s pnkou

lydialyduska
21. aug 2024

Ak sa máš na UP hlásiť až v októbri, tak nič nemusíš riešiť, žiadnu PNku, zbytočne, aj tak nič nedostaneš, a z UP ani nebudú vedieť, že si bol na operácii...ine by bolo, ak by si sa práve v tie dni počas operácie alebo po nej musel ísť hlásiť na UP.... Takže buď v pohode...vlastná skúsenosť.

autor
21. aug 2024

@rachel36a
@lydialyduska ďakujem, to som si myslela ale nenasla som nič kde si to overiť 👍
Ďakujem ešte raz

lydialyduska
23. aug 2024

Za máličko... Kľudne sa pýtaj ohľadom toho hocičo, mam veľa skúseností s týmto..