PN - doprovod ZŤP

5. mar 2022

Ahojte...chcem sa spýtať, ak som na PNke, môžem ísť ako doprovod mojej ZŤP starkej? Nie je to v čase mojej vychádzky, ona potrebuje ísť na PCR test, a nikto iný s ňou nemôže ísť,lebo sú v práci :/
Budú z toho problémy?

lasona
5. mar 2022

Ak ti príde kontrola tak problém bude.

autor
5. mar 2022

@lasona kontrola takéto niečo neakceptuje? :/

loginexistuje
5. mar 2022

Kontrola samozrejme ze neakceptuje mali ste dat termin na pcr v case vychadzok

autor
5. mar 2022

@loginexistuje dali sme, no dali na úplne iný termín, aj čas a aj odberné miesto 🤷 tak teraz neviem, či mám babku o barlách pustiť MHD alebo čo 😐

loginexistuje
5. mar 2022

A kedy ti konci PN tj kedy sa vracias do prace?

autor
5. mar 2022

@loginexistuje k 31.3. mi končí a 1.4. nastupujem

autor
5. mar 2022

@loginexistuje mala som ísť 7.3. na kontrolu k lekárke,možno by ukončila skôr, ale nakoľko má babka príznaky, 2 domáce testy jej vyšli pozitívne, tak to žiaľ na ukončenie skôr nevidím, nakoľko potom musím ísť na pcr tiež :/

janage
5. mar 2022

Nemôžeš, moja dcéra má naplánované očkovanie, pýtala som sa dr. Nie neakceptuje to, išiel s ňou jej tato.
Funguje to opačne. Iný člen z rodiny nech na priepustku ide s babkou na PCR.
Priepustku mu v práci musia akceptovať. Pôjde ako doprovod

erickatt
5. mar 2022

Zavolaj svojej obvodnej a popros ju, ci ti da razitko . Snad bude ochotna.

janage
5. mar 2022

A mimochodom, ak si plne očkovaná alebo prekonaná tak nemusíš byť PN pokiaľ nemáš príznaky a pozitivny Ag test normálne chodíš s respirátorom do práce.

nelca84
5. mar 2022

A potrebuje babka to PCRko? Ja by som ju tam netahala, ved to nema kde vyuzit, este je aj ZTP, o barliach. Predpokladam, ze sa nechysta na nejaky koncert...

ukulela
5. mar 2022

Ja by som to pcr vynechala. Ma to pre babku vyznam?

pinkgirl
5. mar 2022

Veru babke je PCR zbytočný. Neťahaj ju tam ...ale ak veľmi potrebuje ten test, tak s ňou choď počas tvojej vychádzky - dodržíte dátum odberu, čas nie, ale mali by ju otestovať keď prídete mimo jej času testu.