Ahojte...chcem sa spýtať, ak som na PNke, môžem ísť ako doprovod mojej ZŤP starkej? Nie je to v čase mojej vychádzky, ona potrebuje ísť na PCR test, a nikto iný s ňou nemôže ísť,lebo sú v práci :/
Budú z toho problémy?
@lasona kontrola takéto niečo neakceptuje? :/
Kontrola samozrejme ze neakceptuje mali ste dat termin na pcr v case vychadzok
@loginexistuje dali sme, no dali na úplne iný termín, aj čas a aj odberné miesto 🤷 tak teraz neviem, či mám babku o barlách pustiť MHD alebo čo 😐
A kedy ti konci PN tj kedy sa vracias do prace?
@loginexistuje k 31.3. mi končí a 1.4. nastupujem
@loginexistuje mala som ísť 7.3. na kontrolu k lekárke,možno by ukončila skôr, ale nakoľko má babka príznaky, 2 domáce testy jej vyšli pozitívne, tak to žiaľ na ukončenie skôr nevidím, nakoľko potom musím ísť na pcr tiež :/
Nemôžeš, moja dcéra má naplánované očkovanie, pýtala som sa dr. Nie neakceptuje to, išiel s ňou jej tato.
Funguje to opačne. Iný člen z rodiny nech na priepustku ide s babkou na PCR.
Priepustku mu v práci musia akceptovať. Pôjde ako doprovod
Zavolaj svojej obvodnej a popros ju, ci ti da razitko . Snad bude ochotna.
A mimochodom, ak si plne očkovaná alebo prekonaná tak nemusíš byť PN pokiaľ nemáš príznaky a pozitivny Ag test normálne chodíš s respirátorom do práce.
A potrebuje babka to PCRko? Ja by som ju tam netahala, ved to nema kde vyuzit, este je aj ZTP, o barliach. Predpokladam, ze sa nechysta na nejaky koncert...
Ja by som to pcr vynechala. Ma to pre babku vyznam?
Veru babke je PCR zbytočný. Neťahaj ju tam ...ale ak veľmi potrebuje ten test, tak s ňou choď počas tvojej vychádzky - dodržíte dátum odberu, čas nie, ale mali by ju otestovať keď prídete mimo jej času testu.
Ak ti príde kontrola tak problém bude.