Zdravim.chcem.sa opytat o nasledovne....mam doma syna so zapalom mandli v piatok sme boli u dr. A bol zatial u babky a ja v praci len vcera som bola na pohotovosti lebo som dostala zimnicu a teplotu. A nedalo sa mi prehltat. Hnisavu angina. Antibiotika a lezat. Kludovy rezim
.len muz je doma cez viked a v pondelok ide do roboty. Rozhodla som sa ze zostanem doma ale co sa oplati zobrat pn ci očr ? Hrdlo trochu lepsie len sa necitim dobre a to robim v skole. Dakujem za radu. Daniela
do kelu, však každý jeden zamestnanec by mal vedieť, koľko % mu platí zamestnávateľ v prípade, keď pôjde na PN. To sú základné údaje, ktoré by mal každý vedieť. Aj ako sú základné údaje koľko % je OČR. Mne to už príde, že sme krajina analfabetov
@sasa1310 pardon som v novej praci teda rok som tam...ale toto som este neriesila
@dada281185 v živote som nebola na Pn, ale viem aké benefity mi dáva zamestnávateľ. Okrem toho v gúgli ti nič nenašlo?
@viestta je to bezohladu na to kolko dni budem na ocr?
@sasa1310 vacsinou pisu ocr ze je lepsia...pri pn musis byt doma
platena ocr je 14 dni na anginu postacuje vacsinou polovica
@viestta da sa ocr aj spatne napisat? Teda napr.od piatku?
@dada281185 no ale, keď pracuješ v školstve mala by si mať PN platenú nad rámec zákona.
@sasa1310 musim sa na to veducej opytat
@sasa1310 od kedy je v skolstve platena PN nad ramec zakona ????
@mamina7070 neviem pochybuje m
@mamina7070 tak celkovo štátny zamestnanec má PN platenú nad rámec zákona, či pod to spadajú aj zamestnanci školstva by mala vedieť autorka.
@sasa1310 prosim ta nepis bludy
ucitel nie je statny zamestnanec neriadi sa zakonom o statnej sluzbe a teda nema PN platenu nad ramec zakona o socialnom poisteni
tj
@dada281185 v pondelok chodte k pediatrovi a vezmi si ocr ci napise od piatku je na nom
@mamina7070 vdaka za info
@dada281185 Ocr a ideálne, keď ži ju zajtra lekárka výpise od piatku, keďže syn už bol chorý. Budeš mat zaplatený aj vikend
@palicka no veduca mi vravela v robote ze spatne to nejde ked som jej volala lebo v piatok som mala priepustku
@dada281185 ak si deň neodpracovala, myslím, že úplne v pohode. Zrušíš priepustku a budes mat Ocr.
@palicka ja som po navsteve lekara este isla do prace na chvilu ale zdrzala som sa tam len som to nikde nevykazovala...
OCR je v tomto pripade lepsie platena