PN - adresa počas PN

22. dec 2023

Ahojte,
Baby, prosim vas, isto mi niekto bude vediet poradit...
Som na PN, ale akurat mi napadlo, ze ja mam asi vypisanu zlu adresu, kde sa budem pocas PN zdrziavat...
Ide o to, ze PN mi vypisovali pocas hospitalizacie, mne to vobec nenapadlo v tom strese a nikto sa ma neopytal, kde sa budem zdrziavat.. cize logicky asi dali adresu trvaleho pobytu.
Lenze tam nie som, kedze sme sa pred casom prestahovali a byvame inde... pn je elektronicka, takze si to neviem ani skontrolovat...
Co s tym - zavolat do socialnej a dat im vediet spravnu adresu, kde sa nachadzam? Ved tam nikoho cez sviatky asi ani nezozeniem..
Dakujem za kazdu radu

maranco
22. dec 2023

Elektronickú PN si vies skontrolovať v
Elektronický účet poistenca
Prehľad informácií o sociálnom poistení pre občana v užívateľsky príjemnom online prostredí, vrátane individuálneho účtu poistenca a ePN.

https://www.socpoist.sk/prihlasenie-do-elektron...

O prístup požiadaš na https://www.slovensko.sk/sk/detail-sluzby?exter...

princeznaaa12345
22. dec 2023

Ja som to tiež riešila. Posli im email s novou adresou

autor
22. dec 2023

Dakujem

mogaa
23. dec 2023

Jasne že cez sviatky tam už nikoho nezoženieš...ale toto bolo treba riešiť pred sviatkami....ak ti teraz príde kontrola automaticky máš problém, nikoho nebude zaujímať že si to dnes poslala mailom....inak treba zmenu vždy nahlásiť všeobecnému lekárovi a do SP na OLPČ, tam mail tiež nezoženieš priamo na kontrolóra....a nikoho nebude zaujémať že si to poslala napr.na nemocenské, tam s tým nič nemajú, oni len vyplácajú dávky...ty si povinná to oznámiť na OLPČ odkiaľ chodia kontroly....