Dobrý deň. Som na Pnke s tým že 26.3 som bola u môjho doktora chirurga a povedal mi ze o 10 dní sa mam zastaviť na dalsiu kontrolu tak som isla k obvodnej aby mi napisala dátum na papier od Pn a dala mi ho na 6.3. Stým ze som vcera zistila ze ten datum sa mi nedá ist lebo ma nema kto odviesť. Tak som dneska volala Obvodnej doktorke ze potrebujem zmenit datum návštevy u chirurga. A ona mi povedala len tolko co ona ma s chirurgom ze ten datum si mozem sama zmenit ze to je jedno na kedy si ho dam a ked som sa jej spýtala ze ci nebude s toho problem tak povedala ze nie. Len sa mi to vobec nezda podla mna si to ma aj ona poznacit ze vten datum sa nedostavim na vysetrenie a zapísať nový datum lebo ani na nový datum sa nepýtala vôbec alebo co pretože sa pise na papieri co mam PN ze nedostavenie sa na určený dátum vysetrenia sa berie ako porusenie liečebného režimu.ma dakto skúsenosti lebo ja uz neviem co robiť. Ďakujem
@dadus841 a naco si davas pisat datum na PN. Ved normalne bez k lekarovi, kedy chces a potrebujes. Ak budes mat v tom case kontrolu zo SP, tak pojdes k tomu lekarovi a da ti potvrdenie, ze si tam vtedy bola.
No je to daake dopletene cele. Termin u chirurga si vybavujes u chirurga, termin u praktickej si vybavujes u praktickej.. kontrola na PN papieri je kontorla u praktickej lekarky, kontrola, ktoru mas na papieroch od chirurga je kontorla u chirurga. A u kazdeho si to vybavujes osobitne. Cize ak ti dal chirurg termin o 10 dni, ides tam... ak ti lekarka do PN napisala termin kontoroly, tak to je ta v JEJ ambulancii a ten termin si mas menit, cize jej volas, ze potrebujes zmenit datum kontorly u NEJ. A ak ides k lekarovi a budes mat prave vtedy kontorlu, tak to nie je porusenie LR... lebo budes mat papier od toho lekara, ze si tam bola..
Tak ona mi tak kazala stale chodiť s tým papierom Lebo keď sa mi stal uraz isla som na pohotovst stým ze na druhy deň som navštívila obvodnu ze mi vypíše pn papier do prace a už vtedy mi na pnku napisala datum kontroly u chirurga co bolo na ďalší deň. A ze potom po kontrole zasa sa mam u nej zastaviť s lekárskou správou a pn papierom a podla lekarskej správy od chirurga mi ona tam písala ďalší dátum kontroly o 7 dni k nemu a teraz zasa mi tam napisala dalsi datum o 10 dní
to ale datumy kontroly u tvojej obvodnedej. este tam mas aj poznamku, ze k nej mas ist az po kontrole na chirurgii.
Ak nemozes, prv volaj na chiru, ze ktory den (datum) mas prist , lebo povodny nemozes, ked ti na chire daju datum, tak az potom volaj svojej, ze vtedy a vtedy na kontorolu nemozes, ze si na chire preoobjednavana na datum X.Y.
Tot vsjo...
A na kontrolu pojdes vtedy, ked si vybavis ten novy datum. najprv na chiru a potom k svojej obvodacke.
PNka bezi, dokial ti ju obvodacka neukonci.
Hento su aj tak len orientacne datumy kontroly. Ked prides o den, dva, tyzden neskor, lebo mas nato padny dovod, a dr. si o tom informovala, tak nieje o com. zbytocne plasis.
Tak naposledy som bola u chirurga 26.2 a na papieri od neho mam kontrolu o 10 dní čiže to vychádza na 7.3 a to je víkend. Tak mne stačí len zavolať este raz doktorke obvodnej a nak len ona mi zmení datum na 9.3 v pondelok.
na chir kludne mozes ist piatok alebo pondelok , nic ti menit nemusi
Dobre ďakujem vam 🤗
Ved máš tam "po chir" takže jej iba nahlas dátum kedy ideš k chirurgovi a nech si poznaci... Ak to robia, niektoré lekárky to nerobia...lebo ten termín sa iba tebe píše do pnky a jej keď tak do záznamov
Tak s týmto som sa nestretla, niektorí to vôbec do pnky nepíšu, ja by som len obvodnej zavolala, že mám prehodeného chirurga, že prídem teda iný deň, nech si to poznačí niekam a potom v pnke prepíše.
Dobrý deň chcela by som chcela by som sa informovať som na PN od 6.2.2020 dnes som volala do práce , a povedali mi že mi zmluvu ukončili kedze som mala na dobu určitú a končila mi tento mesiac. Ja som na PN ohľadom toho že som na rizikovom tehotenstve. A moja otázka je mám nárok stále na PN či už nie keďže mi zamestnávateľ ukončil zmluvu ?
@dadus841 preco riesis chirurga u obvodnej? 😳🤷♀️