PN a ochranná lehota

11. aug 2024

neviem ci mi poradite, ahojte

ja mam totizto viacere problemy a pytam sa ci mi lekarka moze dat na PN len jednu diagnozu
ide mi o to nebyt doma dlho ale zaroven nie po 14 dni do prace pretoze mam viac zdravotnych problemov a ja z prace kvoli tomu odchadzam a kedze viem ze sa tam nevratim idem na PN v ochrannej lehote

lekarka o nich vie a ona sama ma rozhodnut s ktorou diagnozou budem doma? ci kto urcuje prioritu

mam neurologa
mam psychologa
mam ortopeda

nejak nerozumiem to je tak ked clovek neriesi zdravie ale stale len robotu

ja som uz roky nebola na PN ale uz toho bolo dost a ja uz mam pocit ze zo svetkeho zosaliem
ako to prosim funguje

dakujem

mamina7070
11. aug 2024

psycholog nie je lekar on nedava diagnozu a neodporuca PN a ortoped a neurolog tak obaja mozu dat na diagnozu a ta bude ta jedna co ju budes mat na PN sa dava len jedna

autor
11. aug 2024

@mamina7070 parodn psychiater uz som bola raz liecena

mamina7070
11. aug 2024

o diagnoze rozhodne lekar ktory vypisuje PN a preco z ochrannej lehoty ked robis uz dlho ?

autor
11. aug 2024

@mamina7070 pretoze chcem s firmou skoncit. nechcem mat s nimi nic spolocne a viem ze je to na ukor mna ale ja uz nechcem s nimi nic

autor
11. aug 2024

@mamina7070 lekarka ma chcela uz v juli dat ale zial nema kto robit som sa obetovala a teraz mam vyse mesiaca dovolenku tak po dovolenke