zdravim
bola som rok PN a neuznali mi ID.
to znamena ze hladam pracu avsak, chapem kebyze som chora na PN ist nemozem lebo musim zevraj daco odpracovat.Lenze ked mi ochorie dieta, mozem ist na OCR? nema mi kto strazit dieta. vdaka
Mozes ist na OCR, ale nebude platena.
A dovod OCR urcite nemoze byt "strazenie dietata". To si mozes strazit aj ako nezamestnana.
Ano musis cosi od pracovat aspon 3m aby si Mala narok na dalsie 3PN,a OCR sa Plati matke v zametnaneckom pomere, ako rok si doma, neevime ci mas vobec nieco odpracovane tak nechapem tvojej ziadosti o OCR, najskor treba do systemu aj cosi dat nielen brat. Nech ta zivi otec dietata ked nevies najst pracu, uz davno si ju Mala hladat a nie sa spoliehat na davky.
@nelca0510 ked nastupim do prace a kebyze dieta ochorie samozrejme.
@martinkatinka nie, dovod je, ze mam moznost niekde nastupit. tak kebyze maly ochorie ci mam narok na OCR.
@riyadh dakujem za odpoved. tak len dufat ze mi dieta do 3m neochorie. nema mi kto strazit. mam zdravotne problemy, netreba ma hned ociernovat,mam svoje odrobene. ale ja z davok nevyzijem.
Ak dieta ochorie a ty si zamestnans, mas narok na OCR. To ako sa zachova zamestnavatel pocas skusobnej doby, to uz je druha vec.
@martinkatinka ano len ci nebude problem ten ze mam za sebou rocnu PN a neschvali mi ID. o to mi ide. lebo OK chapem ze ked ja PN musim odpracovat, ale ci je daka vynimka na dieta (OCR) alebo pre OCR musim tiez mat odpracovane. dakujem
Nabudúce poloz otázku normlane,a nie potom dáš kopec doplňujúcich informacii
podmienka očr je uvedené najmenej 270 dní poistenia za posledné dva roky, nikde nič nevidím o troch ďalších mesiacoch takže podľa mňa áno
Ak ti nepravom neuznali ID treba sa od volat, nevieme aky mas zdr problem.
@riyadh nestihla som .. :(
@mladena podla toho co pises je to 9 mesiacov poistenia. :O
Co si nestihla? Odvolanie? A s akou diagnozou si ziadala?
@martinkatinka viac diagnoz ale moja nosna nemala vela % preto mi chybali percenta
vedlajsich mam tiez dost, minimalne 3
@martinkatinka presvihla som termin odvolania
No na ID potrebujes jednu vaznu. Ostatne su len pridruzene....
@martinkatinka maju to az moc dobre osetrene zial. a chcem robit ale mam obmedzenia :(
@nelca0510 otazka nebola az tak zle polozena si myslim
@nelca0510 ale Ok ano mohla som to napisat inac.
@nelca0510 pracu uz mam, kebyze mi dieta ochorie, mozem ist na OCR alebo musim daco odpracovat, kedze som bola viac nez rok na PN ( posledne dva mesiace neplatene)...
na ocr nech ide otec dietata inak ta prepustia este v skusobnej dobe
@jelkov ako dlho ste na PN? a preco ju chcete prerusit? ked mate bolesti.
Nejakih pár dni,mám bolesť ale mám v onkológa 17.7,do teraz môžem riešiť syna,musím hodiť robit vyšetrenia,a keď som na pn,podľa mňa,môžem mať kontrolu? Toho sa bojím
A z čoho ti majú platiť ocr,keď si nezamestnaná?