Ahojte viem ze kontrola moze chodit cez vikend aj sviatky, citala som o tom, ale chcem sa opytat komu realne prisla v sobotu, nedelu kontrola a o kolkej? Dakujem
kamarat robi na socialke a s kontrolami mimo pracovny cas je problem...lebo nechcu im preplacat nadcasy 🙂
@alana1 no neviem, kde robi tvoj kamos, ale okres Senica - kontroluju aj cez vikendy. Mne prisli v sobotu, susedovi napriklad aj na Vianoce doobeda
kolegyni boli v nedeľu o 15 hod.
Kamoške došla 2x v priebehu týždňa, raz cez týždeň asi 10 minút po skončení vychádzok a potom cez sobotu podvečer. Bola na rizikovom ako tehotná.
Kamoške došla 2x v priebehu týždňa, raz cez týždeň asi 10 minút po skončení vychádzok a potom cez sobotu podvečer. Bola na rizikovom ako tehotná.
Mne tiez raz prisli v sobotu ked som bola na pn-ke. Takze radsej by som vychadzky dodrziavala!
@heltova9 Znamym prisla kontrola pocas sviatku, aj vikendu - raz rano, raz poobede, raz vecer - neda sa to nijak odhadnut kedy asi mozes ocakavat.
Z toho co pises to znie akoby si chcela zamerne porusit liecebny rezim. Ale to, ze jednej uzivatelky kamarat tvrdi ze maju problem s nadcasmi a teda pravdepodobne mimo pracovnej doby na kontroly nechodia, to nijak nesuvisi s tym ci tebe kontrola pride, lebo ako vidis, ostatne mame skusenosti, ze mozu prist naozaj kedykolvek.
@heltova9 mne prisli raz v nedelu okolo pol druhej poobede. Skoro som ich nepocula, s horuckou som tvrdo spala a manzel s detmi neboli doma, aby som mala klud.
Aj môjmu priateľovi prišli v sobotu a potom o týždeň v Nedeľu pred obedom môže prisť kontrola kedykoľvek .Ak si nebola doma mimo vychadzok môže byť problém jedine vtedy plati ked si sa zdržala u lekára na vyšetreni.Ked ti skonči vychadzka ty si u lekára a oni pridu vtedy ked sa preukažeš papierom od lekára že si sa zdržala a overia si to vtedy to je v poriadku ale pokiaľ nebudeš doma mimo vychadzok a nebola si u lekára je problém zo SP.
Chodia počas celého dňa, to sa vôbec nedá odhadnúť, záleží aj od toho koľko ľudí majú v ten deň skontrolovať a tak. Susede prišla normálne aj v nedeľu tak okolo obeda, takže to treba dodržiavať
sestra mala kontrolu v sobotu večer.....
Však práve o to tam ide. To je ako revizor na MHD. Nikdy nevieš kedy prídu. Aby si ľudia kupovali lístky stále a neskúšali na čierno. Tu tiež. Aby sa človek bál aj do obchodu ísť lebo ak ťa vypíšu na týždeň s chrípkou, žiadne vychádzky tam niesu.
Ale najhoršie je že bývam v činžáku a hlavný vchod je na elektrický zámok a mám pokazený zvonček z dola takže sa nedostanú do vchodu. Neviem či skúsia zazvoniť susedom nech ich pustí lebo hore pri byte už zvonček funguje a môžu aj klopať.
Rozmýšlal som že počas PN použiť ten dialkový zvonček čo sa tak predáva že taký set že taký adaptér do zástrčky a dole nalepiť na stebu tlačidlo na baterky len neviem aký to má dosah. Z prízemia na druhé poschodie.
@prispievatel kamarátke tak raz povedali, že to je jej problém, že zvonček nefunguje. Že oni nie sú povinní po tebe pátrať a zisťovať po susedoch :/
Ahojte prišla vám teraz niekedy kontrola pocas pandemie? Pocula som vraj im obmedzili kontroly aby sa nevystavovali riziku. Neviete či chodia? Dakujem
@katulienkaja mne prisla kontrola, ked sa to po tej prvej vlne trochu utisilo, ale teraz ked zacali zas pribudat pripady, tak vam neviem povedat, tiez by ma zaujimalo
@heltova9 ďakujem za odpoveď 😊
@heltova9 jasne, ze chodia aj cez vikendy a sviatky.