Pn a kontrola cez víkend

heltova9
26. aug 2020

Ahojte viem ze kontrola moze chodit cez vikend aj sviatky, citala som o tom, ale chcem sa opytat komu realne prisla v sobotu, nedelu kontrola a o kolkej? Dakujem

veronikaszabova
26. aug 2020

@heltova9 jasne, ze chodia aj cez vikendy a sviatky.

alana1
26. aug 2020

kamarat robi na socialke a s kontrolami mimo pracovny cas je problem...lebo nechcu im preplacat nadcasy 🙂

veronikaszabova
26. aug 2020

@alana1 no neviem, kde robi tvoj kamos, ale okres Senica - kontroluju aj cez vikendy. Mne prisli v sobotu, susedovi napriklad aj na Vianoce doobeda

ibrunova
26. aug 2020

kolegyni boli v nedeľu o 15 hod.

ivkazba
26. aug 2020

Kamoške došla 2x v priebehu týždňa, raz cez týždeň asi 10 minút po skončení vychádzok a potom cez sobotu podvečer. Bola na rizikovom ako tehotná.

ivkazba
26. aug 2020

Kamoške došla 2x v priebehu týždňa, raz cez týždeň asi 10 minút po skončení vychádzok a potom cez sobotu podvečer. Bola na rizikovom ako tehotná.

heltova9
autor
26. aug 2020

@alana1 dobry den, dakujem za odpoved a neviete aky mavaju pracovny cas?

lauriema
26. aug 2020

@heltova9 Najviac chodia cez víkend a sviatok pretože tam je riziko nedodržania. Môj ocko mal v nedeľu o 09:00

senan
26. aug 2020

Mne tiez raz prisli v sobotu ked som bola na pn-ke. Takze radsej by som vychadzky dodrziavala!

fokuska
26. aug 2020

@heltova9 Znamym prisla kontrola pocas sviatku, aj vikendu - raz rano, raz poobede, raz vecer - neda sa to nijak odhadnut kedy asi mozes ocakavat.
Z toho co pises to znie akoby si chcela zamerne porusit liecebny rezim. Ale to, ze jednej uzivatelky kamarat tvrdi ze maju problem s nadcasmi a teda pravdepodobne mimo pracovnej doby na kontroly nechodia, to nijak nesuvisi s tym ci tebe kontrola pride, lebo ako vidis, ostatne mame skusenosti, ze mozu prist naozaj kedykolvek.

simsalabim
26. aug 2020

@heltova9 mne prisli raz v nedelu okolo pol druhej poobede. Skoro som ich nepocula, s horuckou som tvrdo spala a manzel s detmi neboli doma, aby som mala klud.

dilino
26. aug 2020

Aj môjmu priateľovi prišli v sobotu a potom o týždeň v Nedeľu pred obedom môže prisť kontrola kedykoľvek .Ak si nebola doma mimo vychadzok môže byť problém jedine vtedy plati ked si sa zdržala u lekára na vyšetreni.Ked ti skonči vychadzka ty si u lekára a oni pridu vtedy ked sa preukažeš papierom od lekára že si sa zdržala a overia si to vtedy to je v poriadku ale pokiaľ nebudeš doma mimo vychadzok a nebola si u lekára je problém zo SP.

tapala
26. aug 2020

@heltova9 najcastejsie chodia doobeda, ale neda sa to presne identifikovat ze iba vtedy a poobede ti nepridu. Oni to zevraj maju pocitacom vygenerovane, kedy a komu maju ist na kontrolu, takze to nevedia ani nijako ovplyvnit.

tanalyn
26. aug 2020

Chodia počas celého dňa, to sa vôbec nedá odhadnúť, záleží aj od toho koľko ľudí majú v ten deň skontrolovať a tak. Susede prišla normálne aj v nedeľu tak okolo obeda, takže to treba dodržiavať

mogaa
26. aug 2020

sestra mala kontrolu v sobotu večer.....

prispievatel
26. aug 2020

Však práve o to tam ide. To je ako revizor na MHD. Nikdy nevieš kedy prídu. Aby si ľudia kupovali lístky stále a neskúšali na čierno. Tu tiež. Aby sa človek bál aj do obchodu ísť lebo ak ťa vypíšu na týždeň s chrípkou, žiadne vychádzky tam niesu.

Ale najhoršie je že bývam v činžáku a hlavný vchod je na elektrický zámok a mám pokazený zvonček z dola takže sa nedostanú do vchodu. Neviem či skúsia zazvoniť susedom nech ich pustí lebo hore pri byte už zvonček funguje a môžu aj klopať.

Rozmýšlal som že počas PN použiť ten dialkový zvonček čo sa tak predáva že taký set že taký adaptér do zástrčky a dole nalepiť na stebu tlačidlo na baterky len neviem aký to má dosah. Z prízemia na druhé poschodie.

anitka63
26. aug 2020

@prispievatel kamarátke tak raz povedali, že to je jej problém, že zvonček nefunguje. Že oni nie sú povinní po tebe pátrať a zisťovať po susedoch :/

katulienkaja
8. sep 2020

Ahojte prišla vám teraz niekedy kontrola pocas pandemie? Pocula som vraj im obmedzili kontroly aby sa nevystavovali riziku. Neviete či chodia? Dakujem

heltova9
autor
8. sep 2020

@katulienkaja mne prisla kontrola, ked sa to po tej prvej vlne trochu utisilo, ale teraz ked zacali zas pribudat pripady, tak vam neviem povedat, tiez by ma zaujimalo

katulienkaja
8. sep 2020

@heltova9 ďakujem za odpoveď 😊