Platí ešte predĺžená lehota na EK a TK?

29. sep 2021

Prosím vás, platí stále lehota na vykonanie EK a TK na SVK? Mala by byť predĺžená o tri mesiace... ďakujem

jaruna123
29. sep 2021

Aj mna to zaujima ako to je

cica8
29. sep 2021

@jaruna123 sused bol akurát včera... Nechápem prečo by to malo byt stále predĺžené....

deti95060810
29. sep 2021

my sme boli pred týždňom, termín nám dali tak že počkajte máme volné ak chcete nech sa páči - môžte hneď teraz....
V lete bola situácia Ok, podľa mňa to už dááávno neplatí ...STK pracujú už pekne dlho a stáále.

nika82
29. sep 2021

neviem, ale nemali to ani povolit lebo ludia to zneuzivaju EK, TK, STK normalne funguju

alenah31
29. sep 2021

stále to platí...len treba myslieť na to, že ak spôsobíte nehodu PZP Vám nepokryje na vozidle absolútne nič - či už nehodu spôsobíte vy alebo vy budete poškodený.

alenah31
29. sep 2021

@deti95060810 @cica08 @nika82 baby stále to platí - je to viazané na núdzovú situáciu rovnako ako napr. pandemický RP. STK fungovali aj počas korony - tu nejde o to, že by nefungovali, ale aj o to, že ľuďom sa počas korony výrazne znížili príjmy čiže majú možnosť odložiť úhradu za kontrolu resp. nedostanú pokutu ak ich budú kontrolovať policajti. Len asi stojí za zváženie či budem s takým vozidlom jazdiť - poisťovne totiž neuznajú v takomto prípade poistné plnenie.

cica8
29. sep 2021

@alenah31 takze keď bude napr núdzový stav trvať ďalší rok tak bude autorka rok bez STK😃😃😃? Dobre som pochopila... Riadna blbosť podľa mna

deti95060810
29. sep 2021

@cica8 a STK prázdne...😉

alenah31
29. sep 2021

@cica8 aky rok bez STK prosim vas...ak jej napr. konci platnost 1.10.2021 musi si ju dat urobit najneskor do 1.1.2022. Moze meskat s novou EK a TK max. 3 mesiace po uplynuti platnosti. Vsak si to poriadne precitajte.

autor
29. sep 2021

Klud.. nemienim to zneužívať..za všetkým len zlobu hľadať. Deti boli choré a normalne som na to pozabudla...prepadla včera, zajtra ideme. Iba som nevedela, či už stresovať, že príde pokuta. Vám dievčatá, za zmysluplné odpovede ďakujem.😉
@niekto2hy
@alenah31
@alenah31

niekto2hy
29. sep 2021

Jedine operaciou...😎

cica8
29. sep 2021

@alenah31 pochopila som tak podľa príspevku že pokiaľ je núdzový stav tak sa môže odložiť.... Ci som to zle pochopila? Lebo pokiaľ viem tak všetko funguje ako ma.... Aj keď je "núdzový stav"

niekto2hy
29. sep 2021

@cica8 ,,vyhlásená mimoriadna situácia" nudzovy stav je zruseny
https://www.minv.sk/?tlacove-spravy&sprava=nudz...

alenah31
29. sep 2021

@cica8 pocas mimoriadnej situacie moze STK odlozit max. o 3 mesiace.....nie do konca mimoriadnej situacie.

cica8
30. sep 2021

@alenah31 ako som sa dočítala všetko je už dávno zrušené aj núdzový stav, pekný deň prajem😉

mariska1989
30. sep 2021

@cica8 Núdzový stav je zrušený ale mimoriadne stav stále pokračuje preto je STK a Ek predĺžené Max o 3 mesiace a tak tiež pandemicky rodičovský i keď tu sa pozastavuje lebo niektorí rodičia majú už skoro 4 ročné deti a stále dostávajú aj napriek tomu že dieťa dali do škôlky a teoretický by mohli ísť do roboty .( Automatický by som to zrušila tým čo dieťa dali do škôlky )

alenah31
30. sep 2021

@cica8 ale prosím ťa - trvá to počas mimoriadnej situácie - neviem čo furt riešiš. Naša firma vlastní aj vozový park - predĺženie STK stále trvá. Fakt ti to tak srdce trhá?? Stále je v platnosti viac korona blbostí - toto je jedna z nich.

niekto2hy
30. sep 2021

@cica8 neviem kde si to citala,ale v odkazoch pisu inac...

cica8
30. sep 2021

@alenah31 mne to srdce netrha, skôr ta hlúposť ľudí, ale to nie je moja vec😂😂😂😂