Písomnosti posielané na moje meno do zahraničia - ako to ďalej riešiť?

michaellaella
10. nov 2020

Dobrý deň,

prosím Vás viete mi poradiť ? Chodia mi zásielky údajne z banky do Holandska na adresu v Haagu. V rámci ochrany práv svojich údajov potrebujem vedieť, ako sa mám dopátrať kto mi ich posiela a prečo, kedže som v Holandsku nebola.

Dozvedela som sa o týchto zásielkach cez FB, keď ma oslovil jeden pán, ktorý mi nechce povedať od koho, respektívne z ktorej banky mám tieto zásielky. Jediné , čo som z neho vytiahla, sú fotky tej pošty s mojím menom.

Ako by ste to riešili ? Polícia ?

Ďakujem.

sissy27
10. nov 2020

@michaellaella a kto je "ten pán" ? niekto, koho poznáš a dôveruješ mu? alebo niekto cudzí, kto ťa z čista jasna kontaktuje s takými vecami?
A máš alebo teda mala si niekedy vôbec nejakú adresu v Haagu?
Ja osobne by som ho blokla a neriešila. Keby sa jednalo o niečo vážne, tak by ťa dávno kontaktovala polícia, exekútor, banka... v rámci EU nie je zas problém zistiť adresu.

michaellaella
autor
10. nov 2020

@sissy27 , ten pán ma skontaktoval. Je to zvláštne, nechce mi povedať od koho tú poštu mám. Je to cudzí človek.

fokuska
10. nov 2020

@michaellaella Ako vies, ze si to ty, ked s Holandskom nemas nic spolocne? Ved je to monzo nejaka menovkyna. A kto ta kontaktoval na fb? Niekto koho poznas? Akym jazykom komunikujete?
Podla mna je to uplna hlupost.

333levica
10. nov 2020

no tak to zas vypada na nejaky novy odzub. davaj si pozor a asi s nim radsej nekomunikuj. blokni ho

sissy27
10. nov 2020

@michaellaella blokni ho. Takých obálok na tvoje meno s vymyslenou adresou aj do Tramtárie ti vytlačím koľko chceš. Zvlášť ak máš na fb svoje meno.
Určite to bude nejaký odrb, podľa mňa bude pýtať peniaze za preposlanie alebo také niečo.