Písali ste odvolanie do sociálnej poisťovne?

monitkac
30. júl 2020

Dobry vecer, chcela by som sa spytat, je tu niekto, kto ma skusenost s pisanim odvolania voci rozhodnutiu SP ohladom zamietnutia naroku na nemocenske? Dakujem krasne.

loginexistuje
30. júl 2020

ak si nesplnila podmienky tak to nema zmysel

macik34
30. júl 2020

@monitkac napis o co ide, skor niektoporadi

monitkac
autor
30. júl 2020

@macik34 nebola tam splnena podmienka uhrady odvodov do SP za jun, pricom marodka trvala do 13.7 a na uhradu odvodov za jul je cas do 8. augusta, kedze este len teraz rozposielali nove predpisy na zaklade danoveho.

rachel36a
30. júl 2020

@monitkac pises ze nebolo zaplatene za jun, a nasledn ze za jul sa plati do 8.8...tak nrmas zaplateny jun ci jul?

monitkac
autor
31. júl 2020

@rachel36a tak jun som nemala uhradeny alikvotnu cast len, jul sa este nehradil kedze len pred par dnami mi prislo rozhodnutie o vyske odvodov do SP, ktore mam hradit od jula

rachel36a
31. júl 2020

@monitkac ale ten jun pises ze si nemala uhradeny...tak nemozes dostat nemocensku davku ak si dlznik

loginexistuje
31. júl 2020

za jun si mala uhradit k 8 julu ak si neurobila si dlznik neni narok na nemocenske zbytocne sa odvolavat

clodika22
31. júl 2020

Podľa mňa s tým júl nemá nič spoločného. Nemala si zaplatený jún, takže je jasné že si nesplnila podmienky. Bohužiaľ asi ti ani odvolanie nepomôže