Ahojte, chcem sa spyrat, ci mate niekto skusenosti s penazenkou zdravia vo VsZP. Ci ste si dali uz nieco niekedy preplatit, zubara, strojcek,..prip.nieco ine? Ak ano, akym sposobom + boli ste uspesne? Citala som, ze musim mat preventivnu prehl.u vseobecnej. Po dlhsej dobe som bola tento rok. Cize penazenku zdravia mozem vyuzit asi az buduci rok? Ci? Dakujem.
Ja si dávam preplatiť zubnú hygienu. Deťom som dávala rongen. Zatiaľ mi vždy preplatili všetko. Máme každý rok prehliadku u zubára.
Ja som si myslela ked som tam bola že staci preventivka len od zubara ked si chcem od neho dat preplatiť. Lenze pani ma stopla že treba aj gyndu aj všeobecného lekára…
nam preplatili vsetko, dokonca aj to, na co nebol narok
Tiez mi preplatili aj to na co narok nebol konkretne extrakciu zuba...🙂 preplacali mi aj RTG a doplatky za lieky uplne bez problemov.
Preplatili mi dentálnu hygienu
ja som tento rok dala preplatiť už cca 210 € (okuliare pre syna a 2x zubára pre muža), schválili mi.
Ja som si chcela dat preplatit zubara. Napisali mi ze musim mat preventivnu u gynekologa a vseobecnej
Ja nemām preventívu u gynekológa , len u zubára a u všeobecnej a všetko mi preplatili
ja pre chodím každý rok na preventívku ku gynekológovi, ale poisťovňa mi to neuznala, lebo že vraj nemá so mnou uzavretú dohodu o zdravotnej starostlivosti, o čom som ani nevedela, keďže zdravotnú kartu mám u neho už vyše 10 rokov a všetko vyzeralo byť OK
Ja som si dala minuly rok preplatiť dcérin strojček na zuby, dentálnu hygienu a doplatky za lieky. Len strojček bol 250 Eur. Všetko schválili. Tento rok horný strojček a nejaké doplatky za lieky. Tiez všetko schválili. Ten, na koho žiadaš preplatenie, musí mať všetky preventívne prehliadky. Deti u detskej a zubára, ženy aj gynekológa.
Ja mám a preplatili mi minulý rok zubára,treba mať všetky preventivkynie len od všeobecného - každé 2roly, ale aj gyndu,zubár ... Tento rok čakám na zubára a keď nebudem mať kaz ,dám si spraviť ďalšie okuliare,na ich stránke si treba pozrieť zazmluvnené optiky, potom ,,hlavný člen,, skupiny odfotí blok a pošle cez aplikáciu,peniaze poslali na ucet
Preplatili mi dentalnu hygienu, preventivky mam komplet vsetky.
Ahojte prosím vie mi niekto poradiť alebo postup ako dať do peňaženky zdravia LBC vyšetrenie od gynekológa?Nikde to neviem nájsť mám tam len benefity na zuby Ďakujem
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť, ako sa v aplikácii VŠZP prepína medzi maxi a mini pri čerpaní benefitu?
@matabb73 môžem sa spýtať, ak by sme boli 3 členovia v peňaženke zdravia maxi, každý má nárok koľko čerpať ročne na seba? 120e zubár+100e okuliare+20e lieky môže žiadať každý člen za rok?(ak má preventívky) keď píšu, že 1 člen má ročne 100e tak ako môže čerpať aj na zubára aj na okuliare? Ak vieš, ďakujem za vysvetlenie.
@andrea_82 zdravim,chcem sa opytat,akym sposobom mi mozu ostatni ucastnici posunut tych 50e? Nejsko som sa k tomu nedopatrala.. vopred vdaka 🙂
@lubkovaandrejka dáš žiadosť za seba, to sa automaticky presunie ak je narok
@luliu dakujem 🙂 a ostatni tiez musia mat vsetky preventivky? Ci staci,ked ich budem mat len ja? (Ked si teda chcem sumu uplatnit namiesto nich).
@lubkovaandrejka presne, netreba nic presuvat, aplikacia si to vyhodnoti sama. A nie, ostatni nemusia mat preventivky.
@andrea_82 vdaka za info 🙂
Aj preventivku na gynde potrebujes aby ti to schvalili a muzi u urologa