Peňaženka zdravia - nevyhovenie žiadosti

miiichaelaaa
15. jan 2022

Chcem sa opýtať Vás, ktorí máte VŠZP a používate aplikáciu. 23.12. som si nechala pomocou appky preplatiť bločky od zubára. Po 25.12. mi prišiel mail, že žiadosť zaevidovali a pracujú na jej vybavení. No do dnes mi peniaze neprišli. Teraz neviem, či im to vybavovanie tak dlho trvá alebo sa na to vykašľali. Keďže je iba 2 mesačná lehota preplácania peňazí od úkonu, aby som to náhodou neprešvihla a nedostanem nič. Ako dlho trvalo, kým prišli peniaze Vám?

sisa_s
15. jan 2022

@miiichaelaaa treba precitat podmienky, vyplacaju 2x do roka

evica17
15. jan 2022

@miiichaelaaa ak mas prehliadky, tak neboj, peniaze pridu. To tie dva mesiace je pre teba , ze ty mas dva mesiace na to aby si poziadala o peniaze. Im to trva rozne dlho, mne dakedy do.dvoch tyzdnov preplatili a inokedy aj.vaic ako 3 mesiace.

miiichaelaaa
autor
15. jan 2022

Vďaka baby za info 🙂

nemeth_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka_miro
15. jan 2022

@miiichaelaaa ziadost podavanu v juni mi preplatili par dni pred vianocami, niektore do 2 tyzdnov. Dolezite je podat ziadost do 60 dni a vyrozumenie pride vzdy.

mimusa154
21. jún 2022

@miiichaelaaa Baby ja mám iný problém Neviete náhodou?Asi o mesiac som presvihla termín na uplatnenie bločkov.Pruser je,že by mi vracali cca 80€.Da sa to na pobočke nejak dodatočné schváliť?Nemám momentálne čas tam ísť.Na infolinke povedali,že sa nedá.Ale napríklad v Dôvere sa na pobocke dá 🤦🙈😔