Za ako dlho Vam VšZP preplatila benefit na zuby? Mam tam žiadosť vyše mesiaca a stále nic
@bara_borka a kedy sú tie termíny? Ďakujem
Vyplácali teraz v októbri
@ibrunova takže mam peniaze čakať o rok? Mam tam žiadosť evidovanu od 4.oktobra
Ja som mala žiadosť podanú 12.októbra a peniaze už mám, to je divné. Skús pozrieť v apke žiadosti a reklamácie, čo ti tam ukazuje?
Aj ja mam ziadost od 6.10 a nic🤷🏼♀️ V ziadosti a reklamacia mam ze evidovana
Vzdy ked si podam ziadost tak mam do dvoch tyzdnom peniaze na ucte. Podavala som v septembri mne a muzovi, a v oktobri synovi
Ja som cakala mesiac.
Ja som podavala ziadost na konci septembra a 7.10. Mi prisli peniaze.
@miusa00 to isté mam presne aj ja
Tak potom nemáš porobené preventívky
Mne vyplatili az asi po 5 mesiacoch. Inokedy po dvoch tyzdnoch.A teraz tiez cakam jednu, ale medzitym.mi skoncila preventivka, tak tam kym.mi nabehne ze som bola znova, fak sa nacakam. Ak mas preventivkya vsetko cobtreba splnene, taknlen cakat ostava
Ja tam mám žiadosti na dcérin strojček z 28.9. a 28.10 a stále nič. Píšu, že sú evidované ah že má všetky prehliadky. Vyplatili už niekomu vyššiu sumu za strojček? Lebo za lieky mi vyplatili hneď, tak nechápem prečo toto trvá tak dlho. Pritom tu prvú sumu za strojček som tam zadávala skôr ako za lieky.
Ešte jedna otázka. Ked žiadam na dcéru, musia mať všetci v skupine preventívne prehliadky alebo stačí len ona? Mne teraz vypršal zubár a mám ho až v decembri.
Vyplacaju to zvlaštne. Sice pisali že 2x ročne v januari a v juli, na jedno preplatenie som naozaj čakala par mesiacov a potom inu žiadosť mi preplatili asi po dvoch tyždňoch a to nebol ani januar ani jul.
Mala som žiadosť 23.8., zaevidovali a až začiatkom novembra schválili.
Moj muz si ziadal v auguste a peniaze mu prisli v septembri
Mate niekto penazenku zdravia maxi? Ako mozem vyuzit ten prispevok ostatnych? Strojcek stal 250 eur. V penazenke zdravia mi pise, ze tam mam rozpocet 250 eur. A ked zadam, ze chcem preplatit 250 eur na strojcek, napise mi, ze na 1 clena nozem cerpat maximalne 100 eur. Som z toho jelen.
vyplácajú 2x rocne