Dobrý večer, mate prosim niekto skusenost s touto vymahacskou spolocnostou? Sú seriózni? Podarilo sa vám cez nich niečo vymôcť od dlžnej osoby? Ak áno ako dlho trval proces? Ďakujem
@anhem potrebujeme tie peniaze čo najskôr a chceme prv skúsiť mimosúdnu cestu kedže vieme že by sa to vláčilo dlho a na advokáta žiaľ peniaze nemáme. A jedná sa o fyzicke osoby nie obchodne vzťahy ale ďakujem za radu 🙂 :(
@kikuska3567 tak napíšte, aký nárok máte voči tej dotyčnej fyzickej osobe
@anhem nerozumiem
@kikuska3567 prečo chcete, aby Vám tá fyzická osoba zaplatila? Požičali ste jej peniaze alebo spôsobila Vám škodu alebo čo?
@anhem je to velmi zlozity pribeh mozem skor do ip napisat?
@kikuska3567 áno
@kikuska3567 vyhybajte sa oblukom!!! Su to uzernici, nieco im podpisete uz pojdu po Vas, podvody legalizuju cez rozhodcu Vojteka!!!
Chcel som ,aby mi vymáhali dlh, ale pravý opak bol výsledkom . Nie ,že nič nevymohli ale vyfakturovali mi 821€ ,za nedodržanie zmluvných podmienok a 24% zo sumy ,ktorú som osobne vymohol od dlžníka. V zmluva je spísaná jednostranne v ich prospech.
Súhlasím s názorom ,že sú to právne kvalifikovaný úžerníci.
@kikuska3567 radšej sa obráťte na advokáta a súdy. Takéto spoločnosti Vám môžu priniesť pochybnú povesť a nikto s Vami nebude chcieť obchodovať (odborná rada, advokát)