Pas - voľný termín na vybavenie dokladu

5. apr 2024

Dobrý deň. Ak dám osobne údaje a email na danej stránke tak mi nechce ukázať kedy je voľný termín na vybavenie dokladu. Čo robím zle? Skúšala som už 6x a nič😪

lindous
5. apr 2024

Nič, asi majú plno, veľa ľudí teraz vybavuje pasy, aj mne minule vypísalo, že už nie sú voľne termíny na rezerváciu, tak som išla bez a počkala si no 😅

zuzinabila
5. apr 2024

neviem odkial si, ale v malom meste mozes pokojne dojst bez rezervacie. my sme sa vybavili do hodiny a to na dany den elektronicka rezervacka neukazovala uz nic volne

lucik194
5. apr 2024

vsetko robis dobre. ja som volny termin odchytila az po 2-3 tyzdnoch striehnutia.....
nie som ochotna v BA prist a cakat 4-5 hod bez terminu

cookie29
5. apr 2024

a skusala si ine mesta?

autor
5. apr 2024

@cookie29 mne ani neukazuje na vyber. Zadám údaje, príde mi sms, potvrdim a znova ma preklikne nanovo údaje 😵‍💫

janage
5. apr 2024

Vždy po polnoci hodia termíny tak cca o mesiac. Takže skus po polnoci alebo veľmi skoro ráno. Vystriedaj kľudne viac miest.
Ak to robíš po cca 9.00 nič ti neukáže lebo už sú termíny na ten deň s dátumom o mesiac rozobrane

janage
5. apr 2024

A to okienko že chceš vybaviť pas zakliknes?

janage
5. apr 2024

Jaj a ak si náhodou už rezervovala tuším 2 termíny a neprišla si vtedy ta systém blokne na pol roka. Tak tuším baby písali

fido69
5. apr 2024

Ja som bol vybaviť pas 2.apríla. Hovoril som si, že to bude pohodička a prázdno, pretože od 1.apríla sa zdvihli poplatky. No skoro ma jeb... Rada až po vchodové dvere. Dozorca či vrátnik ma s kľudom gentlemana upozornil, že môžem síce čakať, ale aj tak ma už dnes nevybavia. Tak som sa otočil a išiel preč. Prídem inokedy. 😉

engel76
5. apr 2024

O 6h rano treba

najjulinka
25. apr 2024

Občas im to blbne. Ja mám 2 priezviska a na jesen mi to nebralo moje meno, ked som dala 2 priezviska bez medzery alebo len jedno z nich (už ani nepamatam), tak to šlo... Nikdy predtým a ani nikdy potom som s tým problém nemala.. .Ale tak nikde takú geniálnu zmenu nenapísali a ešte na konci mi napisalo, že len ak budu dane údaje sedieť, tak je rezervácia platná (to ale nikdy nekontrolovali).