Dobrý deň. Ak dám osobne údaje a email na danej stránke tak mi nechce ukázať kedy je voľný termín na vybavenie dokladu. Čo robím zle? Skúšala som už 6x a nič😪
neviem odkial si, ale v malom meste mozes pokojne dojst bez rezervacie. my sme sa vybavili do hodiny a to na dany den elektronicka rezervacka neukazovala uz nic volne
vsetko robis dobre. ja som volny termin odchytila az po 2-3 tyzdnoch striehnutia.....
nie som ochotna v BA prist a cakat 4-5 hod bez terminu
a skusala si ine mesta?
@cookie29 mne ani neukazuje na vyber. Zadám údaje, príde mi sms, potvrdim a znova ma preklikne nanovo údaje 😵💫
Vždy po polnoci hodia termíny tak cca o mesiac. Takže skus po polnoci alebo veľmi skoro ráno. Vystriedaj kľudne viac miest.
Ak to robíš po cca 9.00 nič ti neukáže lebo už sú termíny na ten deň s dátumom o mesiac rozobrane
A to okienko že chceš vybaviť pas zakliknes?
Jaj a ak si náhodou už rezervovala tuším 2 termíny a neprišla si vtedy ta systém blokne na pol roka. Tak tuším baby písali
Ja som bol vybaviť pas 2.apríla. Hovoril som si, že to bude pohodička a prázdno, pretože od 1.apríla sa zdvihli poplatky. No skoro ma jeb... Rada až po vchodové dvere. Dozorca či vrátnik ma s kľudom gentlemana upozornil, že môžem síce čakať, ale aj tak ma už dnes nevybavia. Tak som sa otočil a išiel preč. Prídem inokedy. 😉
O 6h rano treba
Občas im to blbne. Ja mám 2 priezviska a na jesen mi to nebralo moje meno, ked som dala 2 priezviska bez medzery alebo len jedno z nich (už ani nepamatam), tak to šlo... Nikdy predtým a ani nikdy potom som s tým problém nemala.. .Ale tak nikde takú geniálnu zmenu nenapísali a ešte na konci mi napisalo, že len ak budu dane údaje sedieť, tak je rezervácia platná (to ale nikdy nekontrolovali).
Nič, asi majú plno, veľa ľudí teraz vybavuje pasy, aj mne minule vypísalo, že už nie sú voľne termíny na rezerváciu, tak som išla bez a počkala si no 😅