Paragraf do práce

tinuskamacurka
13. jún 2021

Ahojte prosím vás idem 2dni po sebe do lubochne na vyšetrenia práve vtedy, keď ma má chlap mat nočné. Som po RD na úrade práce a dovolenku nechce míňať co by si mal zobrať na tie dva dni aby mu to v práci uznali dakujem

monkabohdalova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mogaa
13. jún 2021

@tinuskamacurka no paragraf ako doprovod mu ťažko uznajú keďže doprovod je v čase keď nie je v práci....ide na nočnú predsa....teoreticky by mu mohol pomôcť paragraf na neho ak tam bude uvedené že na celý den a noc....

ibrunova
13. jún 2021

No podla mňa na toto neplatí paragraf.

zuvelyn
13. jún 2021

To si on musí poriešiť v práci,my by sme sprievod ani paragraf neuznali, jedine dovolenku.

ibrunova
13. jún 2021

A on nechce do tej nočnej či ako?

lenka7477
13. jún 2021

Keď má mať nočné paragraf na vyšetrenie počas dňa mu neuznajú ☹
Náhradné voľno nemôže čerpať ? Potom už len dovolenku.

chrumka120
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
loginexistuje
13. jún 2021

a aky je problem ty ides na vysetrenie on sa stara o dieta po nocnej na obed si doma (najneskor) on sa poobede prespi a ode do nocnej a detto druhy den
na toto mu paragraf ani ocr neuznaju jedine dovolenka

luciannka83
13. jún 2021

Ja ako zamestnavatel by som mu patagraf neuznala. Cez den ma volno, moze si lekara vybavit. V noci ide normalne do prace. ,,L,, sa pouZiva na cas nevyhnutneho osetrenia, kedy mal byt zamestnanec v praci.

chrumka120
13. jún 2021

@tinuskamacurka no lepšie som si to prečítala a keby to bol veľký problém pre mna tie vyšetrenia by som si prehodila keď bude mat denne

tinuskamacurka
autor
13. jún 2021

@loginexistuje robí 12tky a cestuje 2 hodiny do prace o pol4 už musí ísť lebo chodí na 18.00 a ja mam vyšetrenie 13.30🙄samozrejme dovolenku si zoberie keď to inak nejde nechce byť koli dvom dňom 14dni na OCR

lenka7477
13. jún 2021

@tinuskamacurka na očr môže byť aj 2 dni

mondolina
13. jún 2021

paragraf na nočné zmeny nie je, veď daj dieťa niekomu postrážiť zatiaľ

loginexistuje
13. jún 2021

@tinuskamacurka a aky problem sak s objednana na cas zasa tam to ide sup sup a ked nahodou nebude stihat tak sa vratis vlakom
ja hodim do lubochne tiez od BA tiez vlakom aj s sebou aj s detmi

ale podla mna aj tak v pohode stihate a ak nahodou nie (co teda nemyslim) pojdes domov vlakom a on do prace
alebo potom dovolenku

tinuskamacurka
autor
13. jún 2021

@lenka7477 áno? Tak ďakujem 🤗🤗🤗

tinuskamacurka
autor
13. jún 2021

@mondolina pani mi písala ze OCR sa dá zobrať aj na dva dni tak sa opýtam Dr zajtra 😉myslíte že keby som mala komu nechať deti, že to ti riešim? 😉

ibrunova
13. jún 2021

@tinuskamacurka a on ide s tebou? Ide to z teba ako z chlpatej deky. Však deti vezmite so sebou a do nočnej stíha.

tinuskamacurka
autor
13. jún 2021

@ibrunova tu je úplne jedno kto ide somnou a kolko tam budem 😀idem z otcom ešte na kontrolu na NEDU je po amputacii takže to mam na dlhšie. Otázka znela ci mu dajú nejaký papier do prace to je všetko co som chcela vedieť. Ale ďakujem😀

tinkaro
28. jan 2023

Ahojte viete mi poradit, som chora a mam ist na nocnu sluzbu uznaju mi paragraf od lspp ? Ak mam nocnu od 18.00 do 6.00 a na pohotovost pojdem skor vdaka