Ten papier mi stačí stiahnuť z korona.gov alebo treba mi to dať aj potvrdiť doktorke aby mi to platilo pri preukázaní sa ?
Ja viem tak, že stačí sms, tam je dátum pozitívneho testu 🙂
Radsej by som si ho stiahla ako sa spoliehala na nejake sms. Presa len obsahuje ten qr kod, ktory budu akceptovat aj za nasimi hranicami
@balkica no toto mám ale tam je napísané že aj potvrdenie od lekára
@anonym ak máš henten papier co ti poslala tak ten musí byť potvrdený od lekára
Stiahni si to tu https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-... ten je oficiálny a nikde sa nepotvrdzuje
@janai1 áno ten mám
Je ešte nejaký iný ?
My keď sme boli tak nám doktorka povedala ze nič netreba že stačí keď sa sms preukážeme a co sa týka zahraničia povedala ze nám potom potvrdí tlacivo keď budeme cestovať inak že žiaden papier nedávajú ani sa nepotrebujú
@janai1 toto čo si mi poslala tak tam mám len starý negatívny výsledok z AG testu
Ale pozitívny výsledok z pcr testu tam nieje
Ag test sa neberie do úvahy ako údaj o prekonani (to bolo voľakedy, teraz už nie). Potrebuješ pozitivny PCR.
A kedy si bola na PCR a bola si objednaná pod svojim covid passom?
Akože ak ti to nejde tak stačí aj to od lekára ak ti to podpísal a vrámci SR aj sms
@andreakotesova veď ja vieeeem
@janai1 6.11. Lenže karantenu mám už ukončenú, rátali mi ju od prvých príznakov ktoré som mala skôr ako pozitívny výsledok
A áno svoj covid pass
Daj si poslat potvrdenie kde je aj QR kod na mail. To tlacivo staci na preukazanie, netreba nic od lekara. Ten QR si mozes naskenovat z mailu do covid pasu v mobile, je to praktickejsie mat tam. Po uplynuti 180 dni ti to automaticky prestane platit. Cize bud budes nosit so sebou vytlacene potvrdenie alebo ho budes mat v mobile. S tym sa preukazes aj v zahranici, na letisku ci pri vstupoch kde je to treba a kde to skenuju
Musíš vydrzat ja som volala na coronagov infolinku a že tam to budeš mat v covid pase to prekonanie až po 11-12 po pozitívnom pcr teste že až potom tam budú údaje
@lusinda1989 vďaka tak vydržím
Neni zac ja som tam volala lebo ani mne to nešlo toto mi povedali ja som mala pcr pozitívny v stredu odber vo štvrtok výsledok 4.11. A tetuška na infolinke mi povedala že najskôr v pondelok utorok by mi to malo ísť
@lusinda1989 len to je taká blbosť pretože karantenu mám za sebou ani príznaky už nemám všetko je okej a aj tak musím čakať na covid pas
Stačí stiahnuť