Papier o prekonaní Covidu-19

11. nov 2021

Ten papier mi stačí stiahnuť z korona.gov alebo treba mi to dať aj potvrdiť doktorke aby mi to platilo pri preukázaní sa ?

janai1
11. nov 2021

Stačí stiahnuť

janai1
11. nov 2021

@balkica toto jej netreba a väčšina lekárov to ani nepotvrdzuje 😉

balkica
11. nov 2021

Ja viem tak, že stačí sms, tam je dátum pozitívneho testu 🙂

janai1
11. nov 2021

@balkica hej? A do zahraničia jej co pomôže Slovenská sms? Teda jedine na Slovensku jej to stačí (možno) 😀
To co písala prvé je oficiálne potvrdenie, stiahnuté z korona.gov a to netreba potvrdzovať u lekára

balkica
11. nov 2021

@janai1 nevidím tu žiadnu informáciu o zahraničí 😀

babina_33
11. nov 2021

Radsej by som si ho stiahla ako sa spoliehala na nejake sms. Presa len obsahuje ten qr kod, ktory budu akceptovat aj za nasimi hranicami

autor
11. nov 2021

@balkica no toto mám ale tam je napísané že aj potvrdenie od lekára

janai1
11. nov 2021

@balkica a ja zas nevidím žiadnu informáciu o tom, ze kde to mieni využívať preto píšem o všetkých možnostiach 😉 je mi ľúto, že ty sa zameriavaš len na Slovensko, ostatní ľudia aj cestujú 🙂

janai1
11. nov 2021

@anonym ak máš henten papier co ti poslala tak ten musí byť potvrdený od lekára

Stiahni si to tu https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-... ten je oficiálny a nikde sa nepotvrdzuje

autor
11. nov 2021

@janai1 áno ten mám
Je ešte nejaký iný ?

dada0902
11. nov 2021

My keď sme boli tak nám doktorka povedala ze nič netreba že stačí keď sa sms preukážeme a co sa týka zahraničia povedala ze nám potom potvrdí tlacivo keď budeme cestovať inak že žiaden papier nedávajú ani sa nepotrebujú

autor
11. nov 2021

@janai1 toto čo si mi poslala tak tam mám len starý negatívny výsledok z AG testu
Ale pozitívny výsledok z pcr testu tam nieje

andreakotesova
11. nov 2021

Ag test sa neberie do úvahy ako údaj o prekonani (to bolo voľakedy, teraz už nie). Potrebuješ pozitivny PCR.

janai1
11. nov 2021

A kedy si bola na PCR a bola si objednaná pod svojim covid passom?
Akože ak ti to nejde tak stačí aj to od lekára ak ti to podpísal a vrámci SR aj sms

autor
11. nov 2021

@andreakotesova veď ja vieeeem

autor
11. nov 2021

@janai1 6.11. Lenže karantenu mám už ukončenú, rátali mi ju od prvých príznakov ktoré som mala skôr ako pozitívny výsledok
A áno svoj covid pass

namornicka
12. nov 2021

Daj si poslat potvrdenie kde je aj QR kod na mail. To tlacivo staci na preukazanie, netreba nic od lekara. Ten QR si mozes naskenovat z mailu do covid pasu v mobile, je to praktickejsie mat tam. Po uplynuti 180 dni ti to automaticky prestane platit. Cize bud budes nosit so sebou vytlacene potvrdenie alebo ho budes mat v mobile. S tym sa preukazes aj v zahranici, na letisku ci pri vstupoch kde je to treba a kde to skenuju

lusinda1989
12. nov 2021

Musíš vydrzat ja som volala na coronagov infolinku a že tam to budeš mat v covid pase to prekonanie až po 11-12 po pozitívnom pcr teste že až potom tam budú údaje

autor
12. nov 2021

@lusinda1989 vďaka tak vydržím

lusinda1989
12. nov 2021

Neni zac ja som tam volala lebo ani mne to nešlo toto mi povedali ja som mala pcr pozitívny v stredu odber vo štvrtok výsledok 4.11. A tetuška na infolinke mi povedala že najskôr v pondelok utorok by mi to malo ísť

autor
12. nov 2021

@lusinda1989 len to je taká blbosť pretože karantenu mám za sebou ani príznaky už nemám všetko je okej a aj tak musím čakať na covid pas