Nechava socialna papier o kontrole? Alebo vola?
@1mimka18 Na kontrolu počas PN chodia kontrolóri zo sociálnej poisťovne. Aj ked si evidovana na UPSVAR kontroluje ťa sociálka. A zvonia, a keď nie si doma, nechaju ti info v schránke a ty dokazuješ, kde si bola. Na PN si si mala uviesť aj telefónne číslo. Ak ho tak máš zavolali by ti. Inak nevedia číslo zisit.
@1mimka18 na kontroly chodia zo SP nie z UP...ak ti nebude fungovať zvonček, je to tvoj problém....ty si máš zabezpečiť aby si bola doma, kontrola môže zazvoničť aj susedom a tí ich pustia do vchodu...ak im neotvoríš, môžu zavolať ale nemusia, lístok ti vhodia do schránky....ty musíš dokazovať že kde si bola keď si im neotvorila....inak to že ti nezvoní zvonček ti neuznajú😉
Tvoj problém,že ti nezvoni zvonček. Nechajú ti papierik v schránke.
U nás v bytovke napríklad zvončeky nie sú, jednoducho tu neboli naplánované, čo v takom prípade? To ma len tak zaujíma
@mogaa ved nemusíš veriť, ja nebudem nikoho presviedčať. Je to úplne normálne, že poštárka ma kľúče od bytovky. Aj moji rodičia bývajú v Petržalke a pani poštárka ma kľúče a čipy, neviem, čo je na tom také zvláštne....
Inak nepochopím, že niekto tu normálne niečo napíše a ide sa to spochybňovať
...no napríklad mne "zabudla hodiť papier z dôvodu veľkého mrazu,lebo jej mrzli ruky"🙈🤷
@1mimka18 mne nechali pri kontrole papierik zapichnuty vo dverách , a potom som len na email tomu pánovi čo kontroloval poslala lekárske správy z vyšetrenia kde som bola.. overil si či sedí čas a dátum keď som nebola doma samozrejme podľa lekárskej správy a odpísal že je to ok a to bolo všetko
@miskakyska šak bola v ohrození života. 🤣To musíš chápať.😁
@koniarova ja to chápem...ale oni musia zas chápať,že ja si to z palca nevycucám,že boli u mňa...pri tom ani len nezvonila,lebo u nás stále niekto doma...až keď som niesla lekárovi prepúšťaciu správu som sa dozvedela,že som mala návštevu...
@nejdemaprihlasit no ja byvam v dome cize by hodili do schranky keby sa nedozvonia?
@1mimka18 myslím že určite áno
nechá ti papier v schránke