Ahojte, 29.4 idem na úrad práce a mám zaniesť papier o hľadaní práce lenže problém je, že v každom obchode ma odmietli, tak čo tej tete,ktorá není 2x príjemná zobrať? Viete poradiť ?
Staci, ked vytlacis mail kde si reagovala na inzerat ze sa zaujimas o pracu. Alebo z progesie reakcie
áno u nás v meste si s toho urobili biznis menia pečiatku minule mi kamarátka vravela že chlap si pýtal za pečiatku poháre na zaváranie. Za 10 pohárov dal jej pečiatku. Niektorý 5 eur niektorý čokoládu.
@alickapusinka mne v troch obchodoch povedali že to majú zakázané , tak som do ďalších už neišla keďže mi bolo všade povedané to isté . 🤷🏻♀️
Zaloz si ucet na profesii, reaguj na pracovnu ponuku, profesia ti posle mail a ten preposielaj "tete".
@viera3488 len nerozumiem tomu že prečo to nútia zbierať ked nikde nechcú dávať.
@viera3488 skus na pečiatku nejaký malý obchodik.
@alickapusinka tak ani ja tomu nerozumiem, ale viem že keď to neprinesiem tak ja budem za tú najhoršiu 🙄
Ano, v ibchodoch to maju predavacky zakazane- lebo nerozhoduju o novej pracovnej sile. Treba vzdy kontaktovat majitela prevadzky alebo veduceho.
@zuzinka888 pýtala sa predavacka jej šéfky a nie nespravili by to aj tak 🤦🏻♀️
U nás chcú zaručene na úrade len pečiatku na tom ich zdrape.
@laurita285 ja tiež rozmýšľam že či mi prejde to vytlačenie s profesie🤷🏻♀️. Aj keby jej poviem že mi to nikde nechcú urobiť, ona mi veriť nebude
@viera3488 to co ti povedali za kktinu ze zakazane? 🙄Sa jej nechce zdvihnúť rit a opeciatkovat to je jej cely problém nabudúce ked pojdes na pohovor tam pekne naklus a povedz ze neoddides dokial to nepotvrdi😂
@viera3488 maily v ktorych si reagovala na inzerat alebo nejaku ponuku prace.