Ahojte. Poberám predĺžený rodičovský príspevok tzv.pandemicky kvôli korone. Ak sa zamestnam na dohodu alebo polovičný úväzok, už nebudem mať nárok na rodicak? Ďakujem .
@klarissa25 áno, popri klasickom rodicaku som mohla pracovať. Teraz mám možnosť privyrobiť si na dohodu ale to by bolo nestabilné. Nie každý mesiac.
@malabrunetka nebudes mat narok
@malabrunetka ale toto predlzenie maš preto lebo si nemala pracu ani narok na nijaký príspevok, teraz už budeš mať mzdu.....takže samozrejme že nebudeš mať narok, a už snad aj celý pandemický rodičak, očr a neviem čo zrušia...
@klarissa25 amen
@klarissa25 boze tie tvoje odpovede, to je nieco hrozne! Skus sa prosim trosku uvolnit, urob nieco so svojim zivotom, lebo ta zavist, ktora z teba ide, to je nieco hrozne. Uz som si viac krat vsimla tvoje reakcie.
Pri pandekickom RP nemôžeš pracovať. Ani na skrátený úväzok a ani na dohodu. Pandemicky RP je akási "náhrada" príjmu keďže kvôli korone aktuálne skôr prepúšťajú ako prijímajú nových zamestnancov.
Súhlasím s vyššie napísaným. Plus dodám že aj keby si zarobila iba 3€ nárok na pandemický RP ti zaniká. Ak sa rozhodneš sa zamestnať bezodkladne to oznám na UPSVaR
@macka10 to teda vôbec nie je zavisť 🙂 ale kludne si v tom ostan... 🙂a som so svojim životom max spokojna 🙂
Ďakujem žienky 🙂 našla som zaujímavé privirobenie na dohodu ale to len zopár €, tak už viem.
@malabrunetka nie PRACVAT NEMOZES pri pandemickom, ziaden ziaden prijem ani privyrobenie
@zojanka presne tak, ani 1 euro nesmies zarobit
Prosím vás na ako dlho dávajú ten pandemicky rodicak?
Aha ďakujem lebo na socilake vraveli ze len 3mesiace môžem poberať viac nie a momentálne sa nedá zamestnať tak preto sa pytam
@simona745 co ma socialka s pandemickym rodicakom??
@klarissa25 pardon na úrade práce som myslela no tak mi tam povedala ze len 3mesiace môžem poberať
@simona745 tak povedala blbost.. Niektoré uz pomaly rok poberaju tento rodicak
@klarissa25 aha. Ďakujem pekne za pomoc
Dobre vedieť, ďakujem pekný večer
Ak do 6r si na predlzenenej RD zo zdravotnych dovodov mozes mat aj prispevok aj robit ak od 6r dietata pokracujes dalej koli korone nudzovy stav na urad sa vypisuje cestne vyhlasenie ze neberes podporu a nemas ziadny prijem prispevok pokracuje ak uz mas prijem prispevok sa rusi.Ak chces pokracovat dalej v pandenickej nemozes mat ani dohodu.Mam to oberene a dostatocne vysvetlene z uradu.Ja pokracujem dalej od 6r vypisovala som prehlasenie
Ked nudzovy stav skonci narok na pandemicky RD zanikne.Nikde nieje stanovene ze sa berie iba mesiac.
@janulik270 ďakujem
@malabrunetka to sa pýtaš naozaj vázne?