Žienky vysvetlite mi prosím niečo. Mala som covid od 30.10.som bola na pandemickej PN. V práci som dostala výpoveď počas kovidu v skúšobnej dobe. Dnes mi pandemicku PN ukončil a nechal ma Dr kvôli zdravotným problémom na klasickej PN, len teraz nerozumiem keďže mam výpoveď ci mi sociálna poisťovňa bude vyplácať PN alebo nie. Tiež mi dal prechodku, že mám poslať zamestnávateľovi ale na čo keď mám výpoveď. Ďakujem za odpoveď
@loginexistuje myslíte výpoveď kedy mi dal? 4.11 a v ten deň mi skončila aj skúšobná doba 3 mesačná
ochranna lehota pokial nie si tehotna je sedem kalendarnych dni po ukonceni pracovneho pomeru mala si vtedy zmenit pandemicku pn na normalnu
zamestnavatel uz s novou PN nic nema nesies ju ked tak na socialku
@loginexistuje takže mi nebude vyplatená
@loginexistuje lebo mne PN ako pokračuje stále
@miskaaa89 su to dve rozdielne papiere na PN tj ine cislo atd dostala si teraz novy ten zeleny papier ? ci pokracujes v tom starom co si mala predtym ?
je tam ina diagnoza ?
@loginexistuje pokračujem v tom starom pod tým istým číslom len iná diagnóza
@miskaaa89 tak potom ale PN ukoncena nebola a len sa menila diagnoza ak ostala povodna PN s rovnakym cislom tak anonbude vyplatena a prechodku nesies uz na socialku podla miesta siela posledneho zamestnavatela
pandemicka PN k 30.11. konci,nebude toto dovod?
Tak aj kamoškina dcéra mala covid a prvých desať dní mali pandemickú a potom, keďže mala ešte nejaký ten problém, jej dali ešte normálnu
citala som, ze pandemicka nekonci, len to nejak upravili. ale v tomto sa uz nikto nezvyzna pomaly mam pocit.
kedy ti skoncil pracovny pomer ?