Dobrý deň, nie je niekto, kto by mi poradil? Ako je to s pandemickou OČR ak moje dieťa nechodí do škôlky? Starajú sa o neho moji rodičia kým som v práci, aktuálne však už majú strach z ochorenia. A ja dieťa nemám kde nechať. Ďakujem všetkým za odpovede.
@klarissa25 Neviem či nezavolal na soc. poisťovňu, lebo fakt toto je taká iná situácia a toto mi navrhol zamestnávateľ tu OČR pandemicku, len neviem či spĺňam nárok.
@amedeofelisa píšem že ano...neviem čo ti mam ešte napísať..
@amedeofelisa mas narok,aj my mame taku situaciu
@amedeofelisa Na OČR máš nárok nakoľko pracuješ - odvádzaš poistné zo mzdy. Je jedno či je dieťa v škôlke alebo s niekym iným.
@zonjushe Ďakujem za info a teda ako sa postupuje, ak mi viete poradiť, žiadam si o to prvý raz. Bola by som veľmi vďačná ak by ste mi poradili. Ďakujem ešte raz veľmi pekne.
@amedeofelisa všetko na stránke soc.poistovni.Vyplnis tlačivo na pand.očr a na konci každého mesiaca čestné prehlásenie.
@amedeofelisa tu máš tlačivá aj s postupom kedy a ktoré máš vypísať. https://www.socpoist.sk/aktuality-kto-ma-narok-...
@alenah31 Ďakujem krásne za odpoveď. Pekný deň želám.
@alenah31 Pekný deň mňa by,zaujímalo či spĺňam podmienky. V prvej vlne som bola na up evidovana a momentálne pracujem 4mesiac. Len že či neviete ako je to podmiene. Keď som bola na up my nevznikol narok nakoľko som neodvadzala nič ale teraz keď pracujem niesom si ista či sp stacia 4mesiace. 😢 Ďakujem krásne za odpoveď. Dena
@lucinkapusinenka narok mate. Ak je skolka ci skola kde dieta chodi zatvorena aj teraz a buduci tyzden su u vas jarne prazdniny, mozete si ju uplatnit aj pocas prazdnin.
@alenah31 Ďakujem krásne za odpoveď . 😁
@amedeofelisa môžeš ísť na očr...