Ahojte dievčatá prosím kto by mi mohol pomôcť s pandemickou očr?? Podala som elektronicky a asi som to zle zadala a poslala, pri jednej kolonke boli tri možnosti a asi som zadala zle a odoslala som, potom som vyplnila znova a znova poslala vôbec sa dotoho nevyznám, som zamestnaná, ale zamestnávateľ hovoril ze stým nemá nič spoločné tak som nevedela čo zaškrtat, prosím pomôžete co som mala zaškrtat a ze ako to vlastne mam ukončiť potom keď to skočí veľmi pekne ďakujem za každú pomoc
@bublinka1426 ďakujem za odpoveď, nevedela som myslela som si že to znamená ze zamestnávateľ by mi mal platiť tie dni, ďakujem ti za odpoveď 🙂 len teraz neviem ako to bude keď som to tam poslala zle zajtra tam zavolám a opýtam sa
@karlakk ===> nie myslim, ze co sa tyka pandemickej ocr aj PN to vsetko plati SP priamo rovno od 1 dna. ale ak sa mylim, isto ma tu niekto upozorni. to znamena ze to neplati zamestnavatel. vobec.
@bublinka1426 hej hej určite, len s PN to bolo vždy jednoduché, človek to odovzdal zamestnávateľovi a bolo, toto je pre mňa novinka že sama cez internet si vybaviť, ešte som nebola na OČR vôbec nie ešte ze pandemickej 🤦♀️ale človek sa učí každým dňom a kto sa nepýta nevie, dúfam že nebude nabudúce ale kedy áno tak to budem vedieť 😅
@karlakk no hej ved aj pre mna napr som 1 x na pandemickej PN..ze ani k lekarovi nemusim a ze ja musim do socky poslat...normalne to takto nefunguje...uz chcem bezny zivot spet :(((((( bezne PN a OCR a nie ziadne pandemicke
@bublinka1426 presne tak máš pravdu, už nech sa vráti všetko tak ako bolo, každý tvrdí niečo iné, potom prečítaš si niečo zase iné a človek je stoho už jeleň, v škole aj kolegyne mi hovorili ze mám zavolať lekárke že dieťa mam doma, zavolám, a ona mi zase hovorí ze jej nemám dôvod volať, ja už tomu nezorumiem 🤷♀️🥺
@karlakk to je fakt bordel
@karlakk logicky,ak si zamestnana co si potom? zamestnavatel s tym nema nic spokocne kedze toto preplaca SP ....