Dobry den ako je to ked som na ocerke s dietatom, mozem ist normalne von , slebo musim byt doma bez vychadzok ako ked dkm so sebou na Pn, este som nemala nikdy ocr dakujem
Ked boli teraz tie skolske strajky tak hovorca SP hovoril v telke ze rodicia mozu s dietatom byt na OCRke a ze MUSIA byt s nim doma, ZIADNE nakupy, prechadzky....tak ja netusim ci to plati len v tych pripadoch al.vo vsetkych. Ale zdravy rozum hovori ze ked je dieta chore ma byt doma ked sa o neho staras mas byt s nim....
Podľa mňa OČR-ka je na to, že sa staráš o choré dieťa, ktoré nemôže byť v kolektíve detí.. Ale keď príde napr. muž z roboty, môže sa starať o dieťa on a kľudne môžeš ísť na nákupy,...
Už som tak bola s malou na OČR, že jej v podstate nič strašné nebolo, žiadne teploty, ale sople po kolená, takže v škôlke by sa jej asi nepotešili. Sama dr. mi vravela, že je pekné počasie, kľudne nech s ňou ideme von, len nech nejde medzi deti... 🙂
Dakujem za nazory 🙂 nikde na nete sa to nemozem docitat
@vhlave @siimmii aj choré dieťa snáď potrebuje jesť, priniesť lieky z lekárne a pod. ... pri očr sa nepíše miesto pobytu ako pri pn, čiže ani nie je ako skontrolovať... môžeš kľudne dieťa zobrať maródovať k rodičom a nikto o tom nebude vedieť...okrem toho - pri očr nie je ani prakticky čo kontrolovať, tam nemáš určený liečebný režim... jediný prúser by bol, že matka na očr a dieťa v škôlke... ale keďže dieťa nikto nevypíše na PN a teda nemá obmedzené vychádzky, tak fakt nie je čo kontrolovať...
Žienky mam otázku. Som na očr so synom,kedže muž chodi na tyzdnovky,tak sme boli prespať u babky v inom meste. Syn berie este atb,ale ma uz len sople a udrzat ho vkuse doma je nadludske umenie. Po ceste domov som potrebovala nakupit,a kedze som ho nechcela nechat v aute vzala som ho so sebou. Kde som stretla mojho sefa.
Mam cakat problemy? Mozeme mat vychadzky? Neviem.
Môžeš ísť normálne von