Ahoj,včera jsem podstoupila operační zákrok.Protože jsem dost šitá,byl si můj manžel na mě vybavit OCR, protože máme holčičku s DMO a určitě bych v mém stavu nemohla vzladat její opateru.Dost se musí nosit,pravidelně cvičit atd.Jenže máme i starší 8letou dcerku pro kterou někdo musí do školy, někdo musí i nakoupit,na poštu atd.Muže toto vykonávat i můj muž když je na OCRce?Nechceme neco porušit.Díky za odpovědě
Nasla som vyborny priamy link na zakonnik prace. Ziadne preklikavanie, vzdy aktualny. Mozno sa zide 🙂 http://zakonnikprace.psbs.sk/
Ahojte,
prosim Vas ma manzel narok na sprevadzanie clena rodiny (priepustku) manzelky ku gynekologovi ked chce byt pri ultrazvuku ked bude lekarka urcovat pohlavie babatka? Este mame doma 2r. dcerku o ktoru sa bude musiet pocas vysetrenia tiez postarat.
Dakujem za odpoved.
@zutera Ano moze to vykonavat - aj o tom OCR je, ja som si zlomila nohu a ostala som doma na PN, prvy tyzden si zobral manzel na mna OCR a robil vsetko, cez nakupy, postu, vencenie psa, vozil ma k lekarovi, vsetko..Iba ked je clovek na PN tak musi byt doma a von moze ist iba v case vychadzok..