Opatrovateľský príspevok a nemocnica

10. sep 2021

Ahojte baby chcela by som sa spýtať ,ci niekto tuna z vás nemá skúsenosť ,s tým ze ked ja poberám na Babku opatrovateľský príspevok ma ist do nemocnice na 3 týždne na doliečovak a my povedala kamoska ze nedostanem za ten mesiac opatrovateľský príspevok nerozumiem tomu za kazdu odpoved dakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vierka82
10. sep 2021

Určite nedávajú keď je v nemocnici

lalenka33
10. sep 2021

Čomu konkrétne nerozumieš? Peniaze berieš za opateru babky, babka bude 3 týždne v 24 hodinovej opatere nemocnice. Začo konkretne by si teda chcela ty peniaze,keď sa o ňu starať nebudeš?

simona139469
10. sep 2021

Nie nedávajú, myslím že nie lebo vlastne vtedy sa o ňu nestaras takze nedávajú…

mogaa
10. sep 2021

na UP musíš nahásiť že je v nemocnici a za to obdobrie nemáš nárok na opatrovateľský príspevok nakoľko babka je v nemocnici.....ale ty to musíš nahlásiť na UP

googwife
10. sep 2021

Ahoj. Určite musíš oznámiť pobyt v doliecovaku do 8 dní. A myslim že nárok budeš mať aj počas jej pobytu to, by tam musela byť celý kalendárny mesiac. Ale najistejsie je spýtať na UP

e1i
10. sep 2021

@googwife ja som mala opatrovatelsky na babku a ked bola v nemocnici tak som prispevok nedostala za tie dni co tam bola, pisala som si dovolenku a nic som nedostala

lalenka33
10. sep 2021

@googwife nárok bude mať, ale len za tie dni, čo bude babka doma teda za ten týždeň, za tie 3 týždne čo bude v nemocnici nárok mať nebude keďže sa reálne o babku starať nebude

gabrielachochulka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoe445
23. sep 2021

Musiš to nahlasit na UP. Keď nebude tan viac ako 30 dni normalne dostanes op. Prispevok na cely mesiac

cukroska
19. aug 2024

@lalenka33 nkr je to tak.He to ako píše
@zoe445