Opatrovanie a malé deti

20. mar 2023

Dobrý deň riešim momentálne žiadosť o opatrovanie no napadlo ma čo v prípade ak mám malé deti a budem musieť riešiť aj čas keď potrebujem s nimi k lekárovi,na rodičovske združenie prípade nejaká rodinná oslava? Proste čokoľvek keď nebudem môcť ostať s opatrovanie osobou ...stačí si niekoho na ten čas zabezpečiť či?

anjelicek26
20. mar 2023

Moji boli u opatrovatelky po dva roky... tieto terminy sme si dohodli dopredu... jasne ked bola chora, tak bohuzial, musela som ostat doma aj ja...terminy u lekara na uradoch ci sukromne terminy sme sa snazili vzdy horizont - aby ja som to vedela mesiac dopredu - a zariadila som sa inak... ale ano ak si ty vies zabezpecit niekoho ineho, je to tiez fajn. U nas to vzdy bol vypadok strazenia bez nahrady, bohuzial. Vsetko si poriadne osetri v zmluve. Aj narok na dovolenku. Platenu. Vzdy na zaciatku roku sme si sadli a prebrali kto ma kedy dovolenku a snazili sa to zladit - take veci ako v lete dva tyzdne, na velku noc, tyzden na jesen a vianoce plus minus clovek vie...

autor
20. mar 2023

@anjelicek26 asi sme sa nepochopili...píšem o opatrovanie starého človeka nie deti

anjelicek26
20. mar 2023

Tak dospely clovek nie je zbaveny sposobilosti a pokial nie je na pristrojoch, je to na tebe, ako si starostlivost o neho zadelis, moze ostat chvilu sam, alebo dozrie niekto iny.

autor
20. mar 2023

@anjelicek26 ďakujem