Ahojte🙂 tie ktoré spracuvate pre firmy odpady, ako riešite dodacie listy prislich budúcich odpadov. Napríklad kartónové podložky, ale aj iné. Akú tabuľku mam na to vytvoriť? Keďže to nieje ešte odpad, len treba zaevidovat budúci možný odpad. Mam to dat do tabuľky evidenčný list odpadu? Lebo tak mi bolo poradene..len neviem, keďže to nieje odpad ale len sa to v budúcnosti odpadom stane. Chápete co mam na mysli? 🙂 dakujem každému.
@koniarova ďakujem. A teda napriek tomu ze je to tovar a nie odpad a informácie o množstvách mam z faktúr.. lebo mňa napadlo ci by to nebolo správnejšie len dat do tabuľky v excely a viesť to ako príjem tovaru..lebo asi aj tak keď sa to stane odpadom tak ani nebudem vedieť ze tie konkrétne veci sú to. Ja moc do tohto nevidím 🤣 pomáham len mužovi. A idem na to praktickejšie 🤣
@nika_ke dakujem. Ako pozerám dá sa stiahnuť tabuľka evidenčný list obalov a odpadov z obalov. To myslíš? Ale aj ta keď sa to stane odpadom tak to pôjde do elo ako odpad a nebudem vedieť koľko kíl presne je odtiaľ. Ale to už asi nevadí hlavne aby bolo niekde vedené koľko toho prijali. No muz ma par ročne skúsenosti s odpadovym hospodarstvom a svokor dlhoročné. Svokor vravel ze mam urobiť tabuľku v excely a tam to evidovať. Lebo sú tam aj oleje aj plasty plus táto lepenka kartón.
@sandra49 evidenčný list odpadu - tam by som to dala ja