Odmietnutie testovania jedného z členov rodiny

julka828
29. okt 2020

Ahojte. Ak sa odmietne dat otec otestovat musi ist do karanteny n aten povinny cas ale musia s nim ostat v karantene vsetci clenovia rodiny aj ti ktori boli na test ?

luulinkaa
29. okt 2020

Všetci, ktorí s ním bývajú

erikaa09
29. okt 2020

A ak je jeden pozitivny a druhy negativny ? Co potom
Citam vsade ze ten negativny moze vsade a pozitivny doma . Tak aky je rozdiel medzi pozitivnym a netestovanym ???

pink_lady
29. okt 2020

nie nemusia. a aj ked nepojde sa testovat, do obchodu, lekarne ist moze

annazozelenehodomu1
29. okt 2020

@julka828 bez testu platí zákaz vychádzania, karanténa platí pre pozitívne testovaných

julka828
autor
29. okt 2020

Dakujem vsetkym za reakcie volal brat na infolinku tak tam mu povedali ze nemusi cela domacnost len ta osoba ktora sa nepojde testovat

sandrika1986
29. okt 2020

Ako to bude v pripade, ked budes negativny, mozes ist do obchodov mimo tvojho mesta v ramci okresu, pripadne v inom okrese alebo mozes nakupovat len v tom meste kde byvas ?

luulinkaa
29. okt 2020

Vám už pekne šibe z toho covidu. Ak je jeden z vás čo spolu bývate je pozitívny musíte byť v karanténe VŠETCI, aj keď máte negatívny test. Na ďalší deň ho môžte mat pozitívny, preto treba karanténu. Ale mne je suma fuk robte ako chcete😂

veronikaszabova
29. okt 2020

@luulinkaa citas vobec, co sa autorka pyta??
Odpovedas uplne mimo.

"Ahojte. Ak sa odmietne dat otec otestovat musi ist do karanteny n aten povinny cas ale musia s nim ostat v karantene vsetci clenovia rodiny aj ti ktori boli na test ?"

Ona sa nepyta, co s pozitivnym clovekom, ale s takym, ktory na test nejde.

erikaa09
29. okt 2020

@luulinkaa toto tvrdim aj ja ale uz som tu toho tolko citala ze ja mam uz v tom taky chaos ze dakujem. U nas aj mesto pisalo ze ty co budu pozitvny maju moznost ist inam ze aj mesto ma internaty a tak. Tak z toho som usudila ze pozitvny a negativny nemozu byt spolu, ak ano ostavaju vsetci doma... kazdy ma v tom bordel - zmetok . Ze kym to neni normalne vysvetlene kazdy budr asi pisat co si kto mysli

nix89
29. okt 2020

@luulinkaa nie je pravda. Kde je take nieco napisane??? Ked niekto nejde tak nejde. Nijak neovplyvni ostatnych. Je to nedohladatelne a nicim nepodlozene.

luulinkaa
29. okt 2020

@nix89 ozaj nepodložené, tak čítaj.

luulinkaa
29. okt 2020

Ak ste boli v kontakte s niekym kto ma covid - Dokončite karanténu aj v prípade, že bol váš test negatívny. Zdroj minedu.sk a áno viem to dobre, lebo aj my máme doma covid. Pekný večer.

veronikaszabova
29. okt 2020

@luulinkaa este raz si poriadne precitaj prispevok autorky, ktory je uplne o niecom inom 🤦‍♀️

luulinkaa
29. okt 2020

@veronikaszabova ty co furt máš? Si precitaj celú diskusiu, ďalej sa píše co ak je doma jeden Pozitívny a ostatni doma negatívni. Zato ze tam nie je napísané komu odpovedám sa nemusíš zapájať a stále rozprávať o tom, čo sa pýta. Sú tam aj ďalšie otázky..

veronikaszabova
29. okt 2020

@luulinkaa tak oznacuj ludi, lebo tym len pleties autorku.

luulinkaa
29. okt 2020

@veronikaszabova budem odpovedať ako ja chcem, napísala som to zrozumiteľne, aby sa dalo z toho vyčítať k comu odpovedám. Raz zabudnem a hneď toto, tu na tomto fóre vždy musí nájsť niekto dôvod prečo si do niekoho rypnut..no nič, radšej len držať hubu a krok nie?🤦‍♀️