Dobrý den prosím potrebujem radu da sa nejako odhlásiť auto bez likvidačnéo papiera ?
@liduska87 Neviem ako sa zmenila legislativa,mal som auto,ktore som docasne odhlasil,lebo som dlhodobo v zahranici.Zaplatil som dost penazi,podla rokov, co bolo odhlasene.Ked sa blizila doba 10 rokov,chceli na poplatkoch dalsich 250€.Auto som papierovo odhlasil a ako svoj majetok som si ho zobral zo sebou.Ak chces napis mi sukromnu spravu,skusim poradit.
@liduska87
A skúsiť ísť na to likvidačné stredisko sa "nejako dohodnúť"? Aj keď si myslím,že to bude asi problém.
Sme tam kedysi viezli firemné auto,z ktorého som si chcel zobrať kolesá(ktoré boli nové),tak som sa na rovinu spýtal že či môžem a že "nie,lebo veď to ja ešte predám". Tak reku dobre,som povedal chlapom na dielni,tak sa gumi prerezali,motor, sklá,karoséria sa upravila so sekerou a reku teraz si predávaj,keď si bol taký nenažraný. Ale ohrnal nosom,keď sa mu to tam doviezlo.
Skôr či nebude lacnejšie zaplatiť tú recyklačnú pokutu či ako sa to volá,kedysi to bolo tuším 350€.
@liduska87 Skus ho papierovo predat na export...