Dievčatá prosím poraďte, lebo ja som z toho jeleň
23.10. som bola na antigenovom teste s pozitívnym výsledkom. Následne som bola 25.10. na PCRKU, tiež pozitívny výsledok. Otázka znie: odkedy mi platí karanténa? Lebo jeden lekár povie tak, druhý inak?
A teraz vyšiel aj manželovi pozitívny výsledok a to musíme byť s ním ďalších 10 dní? Vďaka 😊
@loginexistuje nie, nie som
A nevolali ti z hygieny? Muzovi volali po pozitivnom pcr, predtym mal atg.. Pani zavolala a rozhodla o karantene. 10 dni od atg. Mne urcila dlzku karanteny moja doktorka všeobecná. Obaja sme neockovani
tak pokracujes s manzelom potom v karantene 10 dni od jeho pozitivity
@jaja1991 toto raz zistovala kamoska priamo na hygiene.. Nakoniec sa dohodli, ze kedze ona uz prekonala a odkrutila si svoju karantenu, nemusí byt este s nim v karantene.. Dieta muselo, to nebolo testovane.. My mame teraz iny prípad, lebo ja som sa od muza nenakazila.. 🤔 V každom prípade ti PN ukoncuje doktorka, takže sa budes musiet riadit nou.. Alebo skus zavolať na tu hygienu. Moja dr bola tiez zmätena, kolko mam vlastne karantenu a ona sama si to obvolavala..
tebe konci karantena 10ty den od odberu pcr testu, pricom den odberu, je den 0. samozrejme, ak nebudes mat ziadne priznaky posledne tri dni. a v tom pripade uz s manzelovym pozitivnym testom ty nic neriesis. na ziadny kontrolny test sa uz neobjednavaj
si ockovana ?