Od ktorého dátumu sa mi počíta karanténa?

jaja1991
29. okt 2021

Dievčatá prosím poraďte, lebo ja som z toho jeleň
23.10. som bola na antigenovom teste s pozitívnym výsledkom. Následne som bola 25.10. na PCRKU, tiež pozitívny výsledok. Otázka znie: odkedy mi platí karanténa? Lebo jeden lekár povie tak, druhý inak?
A teraz vyšiel aj manželovi pozitívny výsledok a to musíme byť s ním ďalších 10 dní? Vďaka 😊

loginexistuje
29. okt 2021

si ockovana ?

tosomja
29. okt 2021

@jaja1991 ja neviem. Určite by som sa neriadila presnými dňami. Nesledujem pravidlá, ale po 10 dňoch od pcr testu by som sa objednala na ďalší a až podľa toho by som ukončila karanténu.

jaja1991
autor
29. okt 2021

@loginexistuje nie, nie som

vlucifuk
29. okt 2021

@tosomja PCR test jej, pokiaľ viem, ešte dlho môze ukázať pozitivny výsledok.Na ten by som isto nešla...Musí mať svoju karantenu za sebou a byť bez príznakov.

jamabe
29. okt 2021

A nevolali ti z hygieny? Muzovi volali po pozitivnom pcr, predtym mal atg.. Pani zavolala a rozhodla o karantene. 10 dni od atg. Mne urcila dlzku karanteny moja doktorka všeobecná. Obaja sme neockovani

loginexistuje
29. okt 2021

tak pokracujes s manzelom potom v karantene 10 dni od jeho pozitivity

jaja1991
autor
29. okt 2021

@jamabe volali a povedali od antigenu, ale doktorka povedala od PCR. dnes prišiel mužovi pozitívny výsledok, tak teraz neviem, či pokračovať s ním v karanténe, či len skončiť svoju? 🤔

tosomja
29. okt 2021

@jaja1991 zavolaj si na hygienu. A opýtaj sa. Podľa mňa ukončiť svoju.

jamabe
29. okt 2021

@jaja1991 toto raz zistovala kamoska priamo na hygiene.. Nakoniec sa dohodli, ze kedze ona uz prekonala a odkrutila si svoju karantenu, nemusí byt este s nim v karantene.. Dieta muselo, to nebolo testovane.. My mame teraz iny prípad, lebo ja som sa od muza nenakazila.. 🤔 V každom prípade ti PN ukoncuje doktorka, takže sa budes musiet riadit nou.. Alebo skus zavolať na tu hygienu. Moja dr bola tiez zmätena, kolko mam vlastne karantenu a ona sama si to obvolavala..

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sofinkasofinka
29. okt 2021

tebe konci karantena 10ty den od odberu pcr testu, pricom den odberu, je den 0. samozrejme, ak nebudes mat ziadne priznaky posledne tri dni. a v tom pripade uz s manzelovym pozitivnym testom ty nic neriesis. na ziadny kontrolny test sa uz neobjednavaj