Ahojte. Budem musieť ísť na operáciu mam cystu a som na rodičovskom. Vie si manžel vziať ocr na dcéru, ktorá ma rok a potom keď mu skončí ocr na dcéru, vie si vziať ocr aj na mňa? Ďakujem
@viestta ďakujem za odpoveď nikdy sme toto neriešili tak neviem 😵💫
Na dceru urcite moze
Pripnem sa, čakám rovnaký zákrok. Kto tú ocr vypisuje? Nemocnica, gynekológ, obvodný lekár...?
Tiež sa pripájam,čaká ma v septembri tiež rovnaký zákrok. Budem rada za každu info, ohľadom ocr.
Ano a ano. Ocr vypise pediater, je tam kolonka, ze osoba ktora sa obvykle stara o dieta, sa o neho starat nemoze. Je mozne, ze bude dr. pytat dake potvrdemie bud z nemocnice alebo od tvojho dr., a mozno aj nie. A ocr na teba da muzovi tvoj dr.
@ziarifka ja idem na operáciu bez hospitalizácie , pýtala som sa a tam kde mi to budú robiť mi ocr vystaviť nevedia, tak predpokladam že ani v nemocnici nevystavia. Pýtala som sa u vseo dr. a povedal že tam mi ocr dajú
@romanita96 ideš na laparoskopiu s cystou? Kde sa dá jednodňová? Mne v nemocnici hovorili, že ráno príjem a až na ďalší deň poobede prepustia. Teraz čakajú, kým malý začne jesť viac prikrmov a prestane byť závislý na kojení. Predpokladám, že ešte pol roka
@elanor ďakujem 🙂
Očr na dieťa áno.kym je matka hospitalizovaná.Nie som si istá.ci je dôvod na očr na manželku po laparoskopickej operácii zrejme v j dnodnovej chirurgii.lepšie ostať na očr s dieťaťom.lebo matka sa nemôže plnohodnotné postarať.
@ziarifka ja idem do TT k dr. Štrbovi. Neviem odkiaľ si , ale ak z okolia skús sa im ozvať 🙂
@lienka.7 ďakujem pekne za odpoveď 🙂
V druhom pripade urcite, neviem ako to je ak osoba starajuca sa o dieta je hospitalizovana