Ahojte, som tehotna a budem rodit sekciou. Moze moj muz vziat OCR na syna (1,5r) pokial ja budem v nemocnici ?
Dovolenka prichadza do uvahy, ale ako posledna moznost, nakolko nevieme na isto ci by ju vobec dostal.. preto hladame riesenie na nieco neoblomne.
Este sme taketo nieco nikdy neriesili, dakujem
Ja som v nemocnici teraz a manzel je ocr so synom doma. K tomu maly chodi do jasiel ale ma teraz soplik.
Baby a ja ked pojdem k zubarovi, moze si partner vziat v praci P na malu aj ked ja som na materskej ? Nechcem ju nechavat u nikoho ineho lebo im este nedoverujem pri tak malom babatku 😅😅 a priatelovi akurat vtedy vysla ranna
@evcagabi Nie. Ale zubar ti moze potvrdit “P” kde bude meno tvojho partnera, jemu to moze byt jedno. P je na tvoje lekarske osetrenie alebo sprevadzanie rodinneho prislusnika. Hadam k zubarovi nie je treba sprevadzat dospelu svojpravnu zenu..
@evcagabi bezne tak robime, som na rd a mam veerela doktorov. Este sa nenasiel jeden co by mi nedal pre partnera peciatku ked poviem, ze je doma so synom. Vsetci su radi, ze som tam krpca nedotrepala🙂
@patinqaa ano, moj takto mal a po porode otcovsku dovolenku 2t