OČR na druhé dieťa počas pobytu matky v nemocnici

patinqaa
10. sep 2024

Ahojte, som tehotna a budem rodit sekciou. Moze moj muz vziat OCR na syna (1,5r) pokial ja budem v nemocnici ?
Dovolenka prichadza do uvahy, ale ako posledna moznost, nakolko nevieme na isto ci by ju vobec dostal.. preto hladame riesenie na nieco neoblomne.
Este sme taketo nieco nikdy neriesili, dakujem

blaazi
10. sep 2024

@patinqaa ano, moj takto mal a po porode otcovsku dovolenku 2t

jajanka31
10. sep 2024

Ja som v nemocnici teraz a manzel je ocr so synom doma. K tomu maly chodi do jasiel ale ma teraz soplik.

patinqaa
autor
10. sep 2024

@blaazi dakujem pekne
Prosim a OCR vystavi pediater, ze ?

evcagabi
10. sep 2024

Baby a ja ked pojdem k zubarovi, moze si partner vziat v praci P na malu aj ked ja som na materskej ? Nechcem ju nechavat u nikoho ineho lebo im este nedoverujem pri tak malom babatku 😅😅 a priatelovi akurat vtedy vysla ranna

natalienka12
10. sep 2024

@evcagabi Nie. Ale zubar ti moze potvrdit “P” kde bude meno tvojho partnera, jemu to moze byt jedno. P je na tvoje lekarske osetrenie alebo sprevadzanie rodinneho prislusnika. Hadam k zubarovi nie je treba sprevadzat dospelu svojpravnu zenu..

aliaray1
10. sep 2024

@patinqaa ano, OCR na zdrave dieta, na 2 tyzdne, pediater to takto oznaci do systemu a on zanesie do prace.

patinqaa
autor
10. sep 2024

@aliaray1 dakujem velmi pekne presne toto som tiez chcela vediet ci aj na zdrave dieta sa da vziat OCR
Pekny den 🤗

blaazi
10. sep 2024

@patinqaa ano pediater

lenkakoc444
10. sep 2024

@evcagabi bezne tak robime, som na rd a mam veerela doktorov. Este sa nenasiel jeden co by mi nedal pre partnera peciatku ked poviem, ze je doma so synom. Vsetci su radi, ze som tam krpca nedotrepala🙂